Opa!

Tonči Huljić otkrio veliku vijest o svojoj kćeri Hani i razveselio obožavatelje: "Prošle je godine bila na porodiljnom, ali..."

Tonči i Hana Huljić Tonči i Hana Huljić Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava, Tonči i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Vjekoslava Huljić, Jurica Pirić Hana i Vjekoslava Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Hana Huljić Grašo Hana Huljić i Domenica Žuvela Petar Grašo i Hana Huljić - 4 +21 Petar Grašo i Hana Huljić - 5 Galerija

Tonči Huljić najavio je povratak svoje kćeri Hane Huljić na glazbenu scenu.

Tonči Huljić najavio je svoj nastup na festivalu "Melodije Jadrana", koji će biti održan u Splitu od 23. do 25. lipnja, a na kojem će mu se pridružiti i kći Hana Huljić.

Pogledaj i ovo Hana Huljić i Petar Grašo Šuška se, šuška Hana i Grašo čekaju drugo dijete? Oglasio se i Tonči Huljić: "Ja bih volio još unučadi!"

"Jako mi je drago što opet dolazimo u Galeriju Meštrović. Svi me pitaju kada ću opet u Split, ali evo odgovora. Hana je prošle godine bila na porodiljnom, ali sada nastupa u Misi Mediterana", izjavio je Tonči na konferenciji za medije.

Prvi dan festivala bit će rezerviran upravo za njegov sakralni pop-koncert "Misa Mediterana", a na kojem će mu se pridružiti Hana. Koncert su zajedno izveli prošle godine u sklopu festivala Zagreb Classic, na kojem se ona pojavila svega tri tjedna prije nego što je rodila kćer Albu, koju je dobila sa suprugom Petrom Grašom.

Par se u javnosti rijetko pojavljuje zajedno, no nedavno su ih obožavatelji snimili u obiteljskoj šetnji splitskom lučicom.

"Proljetna šetnja u mirnoj splitskoj lučici. Grašo i njegova supruga iskoristili su prohladan, ali sunčan dan da izvedu svoju djevojčicu u šetnju", rekao je čitatelj 24sata koji je zatekao i snimio slavne roditelje u šetnji. Hana je za tu priliku obukla svijetle hlače i kratku kožnu jaknu, dok je Petar odabrao malo tamniju kombinaciju, a oboje su poglede sakrili iza sunčanih naočala. 

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 2 +20 Blanka Vlašić - 2 Celebrity Suprug Blanke Vlašić objavio njezinu rijetku fotografiju sa sinom, bivša atletičarka uživa u majčinstvu daleko od očiju javnosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić, 2005. godina Mia Kovačić - 1 Mia Kovačić - 2 Mia Kovačić - 3 +25 Mia Kovačić - 4 Nekad i sad Pogledajte kako je Mia Kovačić izgledala prije 18 godina, a zbog njezinih starih fotografija zapitat ćete se samo jedno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene