Zajedno u Splitu

Suprug Blanke Vlašić objavio njezinu rijetku fotografiju sa sinom, bivša atletičarka uživa u majčinstvu daleko od očiju javnosti!

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 3 +14 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 1 Galerija

Ruben van Gucht objavio je fotografiju Blanke Vlašić s njihovim sinom Mondom.

Suprug Blanke Vlašić, belgijski novinar Ruben van Guhct, na društvenim mrežama otkrio je da je u Splitu.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ma super im je Blanka Vlašić raznježila je pratitelje s fotografijom sina Monda, evo kako se oni provode dok tate nema!

U svojim pričama na Instagramu odmah se pohvalio fotografijom svoje obitelji, s kojom je uživao u šetnji uz more, a zabilježio je predivan majčinski trenutak Blanke s njihovim sinom Mondom.

Ruben je snimio Blanku kako sjedi na klupici sa sinom u naručju i gleda u more, uz koju je stavio emotikon srca, a našu bivšu atletičarku rijeko imamo priliku vidjeti u ovakvim trenucima.

Blanka i Ruben sina su dobili 8. studenog prošle godine, a zanimljivo je da je maleni Mondo rođen točno na mamin 39. rođendan.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ruben Van Gucht (@rvangucht)

Bivša atletičarka uspješno je skrivala vezu s belgijskim novinarom te je u svibnju prošle godine sve iznenadila objavom fotografija s njihova vjenčanja, uz koje je otkrila i da je trudna.

Bračni par otad živi na relaciji Hrvatska - Belgija, a dragocjenim zajedničkim obiteljskim trenucima vole se pohvaliti na društvenim mrežama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga, Jole Jelena Rozga, Domenica, Lorena Jelena Rozga, Tonči Huljić +25 Jelena Rozga, Pero Kozomara Celebrity Jelena Rozga ponosno pokazala obline, a u prvi plan gurnula je nikad raskošniji dekolte!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić, 2005. godina Mia Kovačić - 1 Mia Kovačić - 2 Mia Kovačić - 3 +25 Mia Kovačić - 4 Nekad i sad Pogledajte kako je Mia Kovačić izgledala prije 18 godina, a zbog njezinih starih fotografija zapitat ćete se samo jedno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene