Baš im je lijepo

Blanka Vlašić objavila je novu fotografiju na kojoj uživa u suncu i najslađem društvu!

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 5 Blanka Vlašić - 4 Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 2 +20 Blanka Vlašić - 1 Galerija

Blanka Vlašić nakon dugo je vremena podijelila fotografiju sa sinčićem Mondom, evo kako su mama i sin uživali.

Naša atletičarka Blanka Vlašić pokazala je kako uživa u majčinstvu sa svojim sinčićem Mondom, a ljetnje temperature u Splitu proveli su na terasi.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ma super im je Blanka Vlašić raznježila je pratitelje s fotografijom sina Monda, evo kako se oni provode dok tate nema!

Blanka je pozirala za Instagram, a u krilu je držala malenog Monda koji je bio obučen u slatku zelenkastu kombinaciju s ušima. Blanka je preko njegovog lica stavila emotikon medvjedića i samo je označila supruga Rubena Van Guchta koji često biva odvojen od svoje obitelji u Hrvatskoj.

Iako je u prosincu provodio blagdane s Blankom i sinom u Splitu, Ruben se ponovno morao vratiti u Belgiju kako bi radio svoj posao.

Podsjetimo, bračni par je 8. studenog dobio sinčića Monda, koji je na svijet stigao točno na Blankin 39. rođendan.

Blanka je rodila carskim rezom u splitskom KBC-u, a presretni roditelji nekoliko dana nakon poroda objavili su prvu i zasad jedinu fotografiju sinčića.

"Rođen na mamin rođendan, najbolji poklon na svijetu", napisali su uz fotku na kojoj Blanka drži sina u naručju, a Ruben ga ljubi u čelo.

Blanka je u svibnju ove godine iznenadila javnost kada je na svojem profilu na Instagramu objavila da se udala, a vezu s Rubenom dotad je uspješno skrivala od javnosti. Uz fotografije s vjenčanja, objavili su i da zajedno čekaju dijete.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić i Nikola Anđelić Borna Ćorić Borna Čorić Borna Čorić +17 Katarina Ostojić Kaya - 8 Celebrity Naš tenisač Borna Ćorić ljubi 13 godina stariju srpsku pjevačicu? U medijima izašle njihove zajedničke prisne fotografije!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Ivana Knoll objavila fotografiju bez grudnjaka, a onda u provokativnoj pozi uputila pitanje muškim pratiteljima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene