Kemija je vidljiva!

Naš tenisač Borna Ćorić ljubi 13 godina stariju srpsku pjevačicu? U medijima izašle njihove zajedničke prisne fotografije!

Borna Ćorić Borna Ćorić Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić i Nikola Anđelić Borna Ćorić Borna Čorić Borna Čorić Katarina Ostojić Kaya - 8 Katarina Ostojić Kaya - 7 Katarina Ostojić Kaya - 6 Katarina Ostojić Kaya - 5 Katarina Ostojić Kaya - 4 Katarina Ostojić Kaya - 3 +11 Katarina Ostojić Kaya  - 2 Galerija

Mladi hrvatski tenisač Borna Ćorić navodno već neko vrijeme ljubi stariju srpsku pjevačicu, javljaju srpski mediji.

Mladi hrvatski tenisač Borna Ćorić već neko vrijeme navodno ljubi stariju srpsku pjevačicu Katarinu Ostojić Kaju, piše srpski Kurir.

Pogledaj i ovo Borna Ćorić, Marko Babić Težak rastanak Borna Ćorić shrvan zbog gubitka prijatelja, oprostio se od njega dirljivom objavom: "Hvala ti što si bio uz mene u dobrim i lošim vremenima"

Kako pišu, pjevačica i tenisač upoznali su se prije nekoliko mjeseci preko zajedničkog prijatelja i vrlo brzo između njih pojavile su se iskrice.

Kako je rekao izvor, u početku Kaja nije htjela prihvatiti Ćorićevo udvaranje jer je znatno mlađi od nje, i to čak 13 godina, ali je brzo popustila. Službeno su počeli izlaziti prije nekoliko tjedana i viđaju se ponekad u Zagrebu, a nekad u Beogradu.

Posljednji put zajedno su viđeni u jednom restoranu gdje je te noći pjevao Ljuba Aličić. Kurir je dobio dojavu da će tog dana Borna avionom sletjeti u Beograd i da je plan najprije otići do stana gdje Kaja živi, a potom zajedno otići u izlazak. Međutim, odlučili su prije odlaska u grad odraditi trening te je Kaja svojega novog dečka prvo odvela u fitness-studio u kojem radi njezin bliski prijatelj Nikola Anđelić.

Nikola se tog dana pohvalio i na svom Instagramu da je kod njega svratio poznati tenisač.

Kaja i Borna kasnije su u restoranu izmjenjivali nježne dodire i šaputali si, a po fotografijama koje je podijelio Kurir vidljivo je da među njima postoji nešto više.
Kaji Borna nije prvi mlađahni partner, a nije ni prvi Hrvat s kojim je imala romansu.

Prije samo nekoliko mjeseci šuškalo se kako će Kaja pred oltar stati s našim nogometašem Mateom Pavlovićem, s kojim je bila tri godine. Pjevačici je to trebao biti četvrti brak, ali pred oltar ipak nisu stali. Kaja se za prvog supruga Nikolu Dragojlovića udala s 19 godina i s njim dobila kćer Nikolinu. Zatim se 2009. vjenčala s košarkašem Urošem Duvnjakom, a razveli su se već krajem 2010. godine. Treći suprug bio joj je DJ Junior Jack, od kojeg se razvela nakon pet godina braka, i to navodno zbog našeg nogometaša.

Borna, s druge strane, također voli starije žene. U ranim počecima svoje karijere ljubio je voditeljicu i novinarku Valentinu Miletić, a njihova je ljubav pukla te se i dalje ne zna točan razlog.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 1 +25 Žanamari Perčić - 2 Celebrity Žanamari pokazala transformaciju stražnjice u šest mjeseci kao rezultat svakodnevnog boravka u teretani, evo kakav je ishod!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Zurovec - 1 Dario Zurovec - 4 Dario Zurovec - 3 Dario Zurovec - 2 +4 Dario Zurovec Celebrity Gradonačelnik Svete Nedelje u ulozi u kakvoj ga sigurno niste očekivali vidjeti, tražio je čak i ženino dopuštenje, a evo kako je ona reagirala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene