Četvrta sreća?

Atraktivna Srpkinja uskoro bi trebala stati pred oltar s našim nogometašem, a šuškalo se da je zbog njega ostavila trećeg muža

Katarina Ostojić Kaya - 6 Katarina Ostojić Kaya - 6 Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Ostojić Kaya - 4 Katarina Ostojić Kaya - 8 Katarina Ostojić Kaya - 3 Katarina Ostojić Kaya - 7 Katarina Ostojić Kaya - 5 Katarina Ostojić Kaya - 2 Katarina Ostojić Kaya - 1 Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) +5 Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Galerija

Katarina Ostojić Kaja i Mateo Pavlović navodno planiraju vjenčanje ovog ljeta, a srpskoj pjevačici to će biti četvrti brak.

Srpska pjevačica Katarina Ostojić Kaja (38) domaćoj javnosti postala je posebno zanimljiva otkako se doznalo da ljubi našeg nogometaša Matea Pavlovića (32), a par nakon tri godine veze navodno planira stati pred oltar.

Pogledaj i ovo Kaya Ostojić Buran ljubavni život Tko je srpska pjevačica koju povezuju s našim tenisačem Bornom Ćorićem? Iza nje su već 3 braka, pogledajte njezine fotografije!

Kaja, kojoj tepaju da je jedna od najatraktivnijih Srpkinja, iza sebe već ima tri razvoda, a šuškalo se i da je trećeg supruga ostavila upravo zbog Matea, no ona je to porekla. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli K A Y A (@kaya_ostojic)

"Kaja i Mateo već tri godine žive u Francuskoj, gdje on igra nogomet. Prošle godine preselili su se u Amiens, mali grad nadomak Pariza, gdje je Mateo potpisao ugovor s istoimenim klubom. I odmah su se odlučili tu skrasiti! Kaja je dugo razgledavala stanove i tek nedavno je našla pravi. Rekla mi je da se zaljubila u jednu zgradu iz 18. stoljeća, koja sliči na dvorac. Odmah je Mateu rekla da tu želi živjeti", otkrio je izvor blizak paru, kako prenosi Telegraf.

Pjevačica se svojim novim domom pohvalila i na Instagramu, a par zajedno ima i kuću na srpskom Kosmaju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli K A Y A (@kaya_ostojic)

Telegraf navodi i kako Kaja i Mateo planiraju vjenčanje ovo ljeto, a pjevačici će to biti četvrti brak.

Kaja se za prvog supruga Nikolu Dragojlovića udala s 19 godina i s njim dobila kćer Nikolinu. Zatim se 2009. vjenčala s košarkašem Urošem Duvnjakom, a razveli su se već krajem 2010. godine. Treći suprug joj je bio DJ Junior Jack od kojeg se razvela nakon pet godina braka i to navodno zbog našeg nogometaša s kojim se sada sprema stati pred oltar.

Inače, Mateo je ovaj tjedan nakon šest godina igranja u Francuskoj za Angers i Amiens, potpisao za nogometni klub Rijeka.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Ben Affleck - 3 +11 Ben Affleck - 2 Celebrity Affleck izgubio živce dok ga je Jennifer ljubila, baš ga je pogodila jedna stvar, a ona se trudila sve popraviti

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 2 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 3 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 4 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 5 +12 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 1 Celebrity Goran Bogdan nakon dugo vremena snimljen s 11 godina mlađom djevojkom, vidi se da ne vole privlačiti pozornost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene