Prigodni dar

Blanka Vlašić pohvalila se poklonom s prepoznatljivim simbolom za njezina sina: ''Hvala ti, tata!''

Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 3 Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka i Nikola Vlašić Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 4 Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić - 5 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić +19 Blanka Vlašić Galerija

Blanka Vlašić pohvalila se poklonom koji je njen suprug Ruben Van Gucht kupio njihovom sinčiću Mondu.

Naša uspješna sportašica Blanka Vlašić na Instagramu se pohvalila novim poklonom koji je njen suprug Ruben Van Gucht kupio njihovom sinčiću Mondu.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht na okupu Blanka Vlašić nakon dugo vremena objavila fotografiju sa suprugom, no sinčić Mondo ukrao je svu pažnju!

''Hvala na poklonu, tatice'', napisala je Blanka na fotografiji na kojoj se nalazi bodi za bebe na kojem se nalazi kockasti uzorak po kojem je Hrvatska poznata.

Blanka je poklon dobila uoči utakmice Hrvatske s Brazilom, a ona je također pratila napetu utakmicu u kojoj je igrao i njen brat Nikola Vlašić, a koji je danas i zabio prvi penal protiv Brazila koji nas je odveo u polufinale Svjetskog prvenstva.

Njezin suprug Ruben inače je belgijski sportski novinar i komentator te je izvještavao iz Katra dok Belgija nije ispala sa Svjetskog prvenstva.

Par je 8. studenog dobio sinčića Monda, koji je na svijet stigao točno na Blankin 39. rođendan.

Blanka je rodila carskim rezom u splitskom KBC-u, a presretni roditelji nekoliko dana nakon poroda objavili su prvu i zasad jedinu fotografiju sinčića.

"Rođen na mamin rođendan, najbolji poklon na svijetu", napisali su uz fotku na kojoj Blanka drži sina u naručju, a Ruben ga ljubi u čelo.

Blanka je u svibnju ove godine iznenadila javnost kada je na svojem profilu na Instagramu objavila da se udala, a vezu s Rubenom dotad je uspješno skrivala od javnosti. Uz fotografije s vjenčanja, objavili su i da zajedno čekaju dijete.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 10 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity Našoj najpoznatijoj navijačici na stadionu prišao zaštitar, a pojavila se u grudnjaku i tajicama od lateksa!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 6 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 5 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 4 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 3 +24 Slavlje hrvatskih nogometaša s djecom - 2 Celebrity Pogledajte preslatke prizore naših nogometaša s djecom nakon povijesne pobjede nad Brazilom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene