suprug objavio video

Pogledajte emotivnu proslavu Blanke Vlašić nakon pobjede Hrvatske, zna se na koga je bila najponosnija!

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Goran Stanzl/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 4 Blanka i Nikola Vlašić Blanka Vlašić i Ruben van Gucht sa sinom Blanka Vlašić Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 3 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 2 +9 Blanka Vlašić - 3 Galerija

Suprug Blanke Vlašić, Ruben Van Gucht, objavio je video njezine emotivne proslave nakon pobjede Hrvatske protiv Japana na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Naša umirovljena atletičarka i novopečena majka Blanka Vlašić budno prati utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Katru, a za reprezentaciju igra i njezin brat Nikola Vlašić.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht na okupu Blanka Vlašić nakon dugo vremena objavila fotografiju sa suprugom, no sinčić Mondo ukrao je svu pažnju!

Nakon pobjede Hrvatske nad Japanom Blanku su preplavile emocije, a njezin suprug Ruben Van Gucht u svojim je pričama na Instagramu objavio snimku njezine proslave.

"Onaj osjećaj kada se Hrvatska kvalificira", napisao je preko videa u kojem Blanka od sreće skače po stanu i hvata se za glavu.

I ona se nakon utakmice oglasila u svojim pričama na Instagramu, gdje je objavila fotografiju brata koji je zabio gol u napetoj završnici.

"Bebo, četvrtfinale", napisala je ponosna sestra Blanka.

Njezin suprug Ruben inače je belgijski sportski novinar i komentator te je izvještavao iz Katra dok Belgija nije ispala sa Svjetskog prvenstva.

Par je 8. studenog dobio sinčića Monda, koji je na svijet stigao točno na Blankin 39. rođendan.

Blanka je rodila carskim rezom u splitskom KBC-u, a presretni roditelji nekoliko dana nakon poroda objavili su prvu i zasad jedinu fotografiju sinčića.

"Rođen na mamin rođendan, najbolji poklon na svijetu", napisali su uz fotku na kojoj Blanka drži sina u naručju, a Ruben ga ljubi u čelo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ruben Van Gucht (@rvangucht)

Blanka je u svibnju ove godine iznenadila javnost kada je na svojem profilu na Instagramu objavila da se udala, a vezu s Rubenom dotad je uspješno skrivala od javnosti. Uz fotografije s vjenčanja, objavili su i da zajedno čekaju dijete.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik Livaković s majkom i suprugom Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 3 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 +20 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 4 Zanimljivosti Roditelji heroja utakmice Dominika Livakovića poznati su Zadrani, a u rodu je i s velikom jugoslavenskom nogometnom zvijezdom

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić - 1 Izabel i Mateo Kovačić - 2 Izabel i Mateo Kovačić - 3 +18 Izabel Kovačić sa sinčićem Celebrity Mateo Kovačić proslavio pobjedu u najslađem mogućem društvu: "Ivan mi objašnjava da smo u četvrtfinalu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene