je li se promijenila?

Blanka je i prije 14 godina imala razloga za slavlje, važan dan tada joj nije pokvarila ni kiša!

Blanka Vlašić - 6 Blanka Vlašić - 6 Nel Pavletić/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić - 4 Blanka Vlašić - 5 Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 1 Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 2 Blanka Vlašić +7 Blanka Vlašić - 3 Galerija

Blanka Vlašić prije točno 14 godina dobila je svoju zvijezdu u ulici slavnih u Opatiji, a sada su isplivale fotografije sa svečanog otkrivanja.

Naša umirovljena atletičarka Blanka Vlašić iza sebe ima zavidnu karijeru, pa ne iznenađuje i da ima svoju zvijezdu u ulici slavnih u Opatiji.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ma super im je Blanka Vlašić raznježila je pratitelje s fotografijom sina Monda, evo kako se oni provode dok tate nema!

Dobila ju je prije točno 14 godina, a sada su opet isplivale fotografije sa svečanog otkrivanja njezine zvijezde na kojima Blanka izgleda presretno, a važan dan nije joj pokvarila ni kiša.

Na fotkama je nije ni teško prepoznati jer se otad malo promijenila, a najveća je razlika u frizuri jer danas nema šiške.

Blankino ime ispisano je i na Zapadnoj obali u njezinu rodnom Splitu, gdje su postavljene pločice s imenima splitskih sportaša koji su osvojili medalje na Olimpijskim igrama, a uz njezinu je nedavno ponosno pozirao suprug Ruben Van Gucht.

Blanka i Ruben vjenčali su se u svibnju ove godine i dotad su uspješno skrivali svoju vezu, a uz fotografije s vjenčanja objavili su i da zajedno čekaju dijete.

Ovaj mjesec dobili su sina kojeg su nazvali Mondo, a stigao je točno na mamin 39. rođendan, 8. studenog.

Blanka je rodila carskim rezom u splitskom KBC-u, a nekoliko dana nakon poroda na svojem profilu na Instagramu podijelila je prvu fotografiju sa sinom.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 4 Hana Huljić - 2 Hana Huljić - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 8 +27 Hana Huljić i Petar Grašo - 7 Celebrity Hana Huljić na Instagramu podijelila presretnu vijest, a svima je u oči upao jedan detalj koji je dosad skrivala

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Viktor Hršak - 1 Viktor Hršak - 1 Viktor Hršak - 2 Viktor Hršak - 3 +13 Viktor Hršak - 4 Celebrity Priča ovog mladića tjera suze na oči, ali on ne odustaje od svojih snova: ''Došao sam pokazati da nešto vrijedim iako ljudi upiru prstom u mene''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene