Obiteljska idila

Prva fotografija Blanke Vlašić sa sinčićem Mondom: "Rođen na mamin rođendan, najbolji poklon u životu!"

Blanka Vlašić i Ruben van Gucht sa sinom Blanka Vlašić i Ruben van Gucht sa sinom Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić i Ruben van Gucht sa sinom Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 1 Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 2 Ruben Van Gucht Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben van Gucht +3 Blanka Vlašić Galerija

Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht na Instagramu su objavili prvu fotografiju sina Monda.

Naša umirovljena atletičarka Blanka Vlašić i njezin suprug, belgijski novinar Ruben Van Gucht 8. studenog postali su roditelji dječaka kojeg su nazvali Mondo, a sada su objavili i njegovu prvu fotografiju.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht na okupu Blanka Vlašić nakon dugo vremena objavila fotografiju sa suprugom, no sinčić Mondo ukrao je svu pažnju!

"Rođen na mamin rođendan, najbolji poklon ikad!" napisali su uz fotku na kojoj Blanka drži sina u naručju, a Ruben ga ljubi u čelo. Prekrasan obiteljski prizor rastopio je njihove pratitelje koji su ih u komentarima obasuli čestitkama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ruben Van Gucht (@rvangucht)

Blanka je rodila carskim rezom u splitskom KBC-u na svoj 39. rođendan, a kako je doznala Slobodna Dalmacija, Ruben nije mogao sakriti suze radosnice kada su mu ispred operacijske dvorane dojavili da je dobio sina i da je sve u redu s majkom i djetetom.

Novopečeni tata ime sina odmah je dodao i u opis svojeg profila na Instagramu uz emotikone plavog srca i zemaljske kugle.

Blanka se nakon porod oglasila za Slobodnu Dalmaciju.

"Sve je OK", kratko je izjavila, a na upit za fotografiju dječaka poručila je: "Ništa od toga."

Podsjetimo, Blanka i Ruben vjenčali su se u svibnju ove godine i dotad su uspješno skrivali svoju vezu, a uz fotografije s vjenčanja objavili su i da zajedno čekaju dijete.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 3 +16 Renata Lovrinčević Buljan - 5 Celebrity Svi pričaju o mami mlade nade Hajduka: Prije 22 godine bila je Miss Hrvatske, a i danas svojom pojavom mami uzdahe!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Josip Ivančić - 7 In Magazin: Josip Ivančić - 2 In Magazin: Josip Ivančić - 3 In Magazin: Josip Ivančić - 4 +9 In Magazin: Josip Ivančić - 5 inMagazin Zaljubili su se u showu ''Farma'', a i poslije 12 godina ludo se vole: ''Drugi mogu pričati što hoće''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene