Novopečeni tata

Suprug Blanke Vlašić već ima velike planove za njihovog sinčića: "Mama će te naučiti, Mondo"

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben Van Gucht Ruben van Gucht Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 3 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 4 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić +8 Blanka Vlašić Galerija

Ruben Van Gucht u svojim pričama na Instagramu objavio je video supruge Blanke Vlašić uz koji je spomenuo njihova novorođenog sina Monda.

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić i njezin suprug, belgijski novinar Ruben Van Gucht postali su roditelji dječaka kojeg su nazvali Mondo.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht na okupu Blanka Vlašić nakon dugo vremena objavila fotografiju sa suprugom, no sinčić Mondo ukrao je svu pažnju!

Blanka je rodila carskim rezom u splitskom KBC-u na svoj 39. rođendana, a kako je doznala Slobodna Dalmacija, otac djeteta nije mogao sakriti suze radosnice kada su mu ispred operacijske dvorane dojavili da je dobio sina i da je sve u redu s majkom i djetetom.

Ruben je ime sina odmah dodao i u opis svojeg profila na Instagramu uz emotikone plavog srca i zemaljske kugle, a u svojim pričama je otkrio i da za njega već ima velike planove.

"Mama će te naučiti, Mondo", napisao je preko snimke Blankinog skoka u vis sa svjetskog prvenstva u Berlinu 2009. godine, a njegovu priču podijelila je i Blanka.
A iako je još prerano za predvidjeti hoće li Mondo krenuti majčinim stopama, očito je da su novopečeni roditelji presretni zbog dolaska prinove.

Blanka se nakon porod oglasila za Slobodnu Dalmaciju.

"Sve je OK", kratko je izjavila, a na upit za fotografiju dječaka poručila je: "Ništa od toga."

Podsjetimo, Blanka i Ruben vjenčali su se u svibnju ove godine i dotad su uspješno skrivali svoju vezu, a uz fotografije s vjenčanja objavili su i da zajedno čekaju dijete.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston +5 Jennifer Aniston Celebrity Aniston u sićušnom grudnjaku pokazala gotovo sve, s 53 godine razgolitila se više nego ikad prije, pogledajte nevjerojatne fotografije!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Blaženka i Marta Divjak Marta Divjak - 9 Marta Divjak - 6 Marta Divjak - 4 +8 Marta Divjak - 7 Celebrity Bivša ministrica Blaženka Divjak oduševila fotografijom s posvojenom kćeri Martom: "Moja djevojčica i ja"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene