Neka nova Jenn

Aniston u sićušnom grudnjaku pokazala gotovo sve, s 53 godine razgolitila se više nego ikad prije, pogledajte nevjerojatne fotografije!

Jennifer Aniston Jennifer Aniston Zoey Grossman/Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston i Sandra Bullock - 4 +0 Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Galerija

Jennifer Aniston našla se na posljednjoj tiskanoj naslovnici magazina Allure, za koji je dala iskreni intervju, a pozirala je u najseksepilnijem izdanju dosad.

Miljenica Hollywooda i malih ekrana Jennifer Aniston u emotivnom intervjuu koji je dala za posljednje printano izdanje magazina Allure otkrila je dosad nepoznate detalje iz privatnog života, ali i besprijekornu figuru pozirajući u malenom Chanelovu grudnjaku.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

Fotografije pogledajte OVDJE

53-godišnja Jennifer priznala je kako joj je jako žao što nije donijela odluku o zamrzavanju jajnih stanica dok je bila mlađa, a otkriva da je dala sve za svoju bitku s neplodnošću i očajnički pokušaj začeća. Također je odbacila nagađanja da su se njezini bivši muževi Brad Pitt i Justin Theroux razveli od nje jer im nije podarila dijete. Istaknula je kako su joj takve glasine otežale borbu s neplodnošću.

"Pokušavala sam zatrudnjeti. Bio je to izazovan put za mene, put do bebe. Sve te godine i godine i godine očekivanja. Bilo je stvarno teško. Prolazila sam umjetnu oplodnju, pila kineske čajeve, sve što hoćete", otkrila je Jennifer.

Glumica je dodala kako bi voljela da joj je netko rekao da zamrzne svoje jajne stanice kad je bila mlađa te dodala da se sada pomirila s činjenicom da nikada neće začeti dijete.

"Dala bih sve da mi je netko rekao: 'Zamrzni svoje jajne stanice. Učini sebi tu korist.' Samo o tome ne mislite u tim trenucima i evo me danas. Brod je isplovio", rekla je iskreno.

Jennifer, koja je provela deset godina glumeći u hit-sitcomu "Prijatelji" priznala je da je bila previše usredotočena na svoju karijeru da bi razmišljala o tome da će se u budućnosti možda htjeti skrasiti i imati djecu.

"Bilo mi je stalo samo do moje karijere. I ne daj Bože da je žena uspješna i da nema dijete. Kao razlog zbog kojeg me muž ostavio, zašto smo prekinuli i okončali naš brak bio je naveden taj što mu nisam htjela dati dijete. Bile su to apsolutne laži. U ovom trenutku nemam više što skrivati", zaključila je.

Sa sličnim se glasinama suočila i dok je bila u braku s Justinom, a strani su mediji sugerirali da je razloga za njihov prekid bila nemogućnost da ona ima djecu. U veljači 2018., mjesecima nakon što je vijest o njihovu razvodu bila objavljena u javnosti, časopis People izvijestio je da je par pokušao imati djecu, ali da nije išlo.

Jennifer je s godinama stekla novi osjećaj samopouzdanja i rekla je da je više nije briga što ljudi misle ili govore o njoj, velikim dijelom zahvaljujući borbama s kojima se suočavala u svojim kasnim 30-ima i 40-ima.

"Rekla bih da sam u svojim kasnim 30-ima, 40-ima proživjela stvarno teška sranja i da to nisam prošla, nikad ne bih postala ono što sam trebala biti. Zato sam toliko zahvalna za sve te je**ne stvari. U suprotnom, ostala bih zaglavljena kao osoba koja je bila tako uplašena, tako nervozna, tako nesigurna tko je. A sada me je**no briga", priznala je.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić - 4 Enis Bešlagić - 3 Enis Bešlagić - 1 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 4 +8 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 3 Celebrity Omiljeni glumac otpjevao kultnu pjesmu Tome Zdravkovića, pa postao hit na društvenim mrežama: "Bolje pjevaš od pola estrade!"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 4 Ana Rucner - 5 +16 Ana Rucner Celebrity Ana Rucner s dečkom priredila show na Jamajci, prolaznici su zastajali i snimali ih mobitelima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene