privukli veliku pažnju

Ana Rucner s dečkom priredila show na Jamajci, prolaznici su zastajali i snimali ih mobitelima!

Ana Rucner Ana Rucner Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 4 Ana Rucner - 5 Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 4 +10 Ana Rucner Galerija

Ana Rucner na odmoru na Jamajci nastupila je na ulici, a snimkama se pohvalila na svojem profilu na Instagramu.

Naša violončelistica Ana Rucner trenutačno uživa na Jamajci, odakle se oglašava na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ana Rucner - 1 ''meni je to smiješno...'' Ana Rucner odgovorila na komentare o izgledu i mršavosti: ''Nevjerojatno mi je kad stavim nekakav post na svom Facebooku...''

Sa sobom je na odmor ponijela i violončelo, a sada se pohvalila kako je zasvirala nasred ulice, i to u pratnji svojeg dečka Marka Duvnjaka na bubnjevima.

"Oops... we did it again", napisala je u opisu fotografija i snimki s nastupa, tijekom kojeg se oko njih okupilo mnoštvo ljudi koji su uživali u glazbi i snimali ih mobitelima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝗔𝗡𝗔 𝗥𝗨𝗖𝗡𝗘𝗥 🎻 (@anarucner)

"Kakva energija", "Ana je fenomenalna, bravo!", "Volio bih da sam bio tamo", neki su od komentara Aninih pratitelja koje su oduševile snimke.

Inače, za Aninu vezu s Markom doznalo se 2020. godine, kada su snimljeni tijekom šetnje Zagrebom. Rucner je prije bila u braku s glazbenikom Vladom Kalemberom, s kojim ima i sina Darijana, a bivši supružnici nakon razvoda ostali su u sjajnim odnosima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Franke Batelić i Vedrana Ćorluke Franka Batelić rodila - 2 Franka Batelić rodila - 1 Franka Batelić na Instagramu +25 Franka Batelić - Viktor Celebrity Franka pokazala što ju je dočekalo pri dolasku iz rodilišta, preslatki prizor sve je raznježio!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +12 Lana Jurčević - 4 Celebrity Lana Jurčević snimala se dok se tuširala pa objavila video: "Svašta će se događati prvih 30 sekundi..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene