''skupa radimo i gradimo''

Partner Ane Rucner napokon stao pred kamere: Skupa su ispričali sve o svojoj ljubavi koju su dugo čuvali samo za sebe!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ana Rucner i Marko Duvnjak - 7 In Magazin: Ana Rucner i Marko Duvnjak - 6 In Magazin: Ana Rucner i Marko Duvnjak - 5 In Magazin: Ana Rucner i Marko Duvnjak - 4 In Magazin: Ana Rucner i Marko Duvnjak - 3 In Magazin: Ana Rucner i Marko Duvnjak - 2 In Magazin: Ana Rucner i Marko Duvnjak - 1 Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner +19 Ana Rucner Galerija

Glazba ih je spojila, a ljubav povezala. Violončelistica Ana Rucner i bubnjar Marko Duvnjak savršen su spoj klasike i rocka, ali i nježnosti i snage. Nakon što su se vratili sa zajedničke turneje iz Kine, Ana i Marko stali su pred kamere i ispričali sve o poslu, ali i ljubavi koju su dugo čuvali samo za sebe.

Posljednjih godina pozornicu su dijelili mnogo puta, a trenutke ljubavi ostavljali su samo za sebe. U vezi su već nekoliko godina, a čini se da je stiglo vrijeme kada svoj savršen spoj glazbe i ljubavi više ne mogu skrivati.

''Zapravo smo svirali puno puta prije nego što smo se uopće počeli družiti i bili smo prijatelji. Dobro se slažemo u svemu, jedno smo drugom podrška'', rekla je Rucner. 

Oni nisu od onih parova koji vole govoriti o ljubavi. Radije će vam ispričati o gestama koje o njoj govore daleko više.

Na Aninu posljednju turneju po Kini otisnuli su se zajedno. Od snimanja reklama do velikih nastupa, ovaj glazbeni par publiku je oduševljavao obradama svjetskih uspješnica ili pak glazbenih filmskih skladbi te klasičnih u pop-ruhu.

''Potpuno drukčije i bolje, jednostavno je baš dobar spoj'', kaže Ana. 

Proglašen je jednim od najboljih europskih bubnjara, no truba je zapravo instrument s kojim je krenuo na svoje glazbeno putovanje.

Zajedno rade i na njezinu novom albumu, koji će uskoro izaći, ali i planiraju neke nove turneje zajedno:

''Lijepo radimo i gradimo zajedno'', kaže Rucner. 

Kod kuće teško glazbu ostavljaju po strani. Često ih ona zbog angažmana i razdvaja, no u njihovu svijetu to je razlog za razumijevanje. 

No prije svega stiglo je vrijeme za odmor. Ana i Marko ovih dana putuju na egzotičnu Jamajku.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 3 Severina - 1 Severina +26 Severina Celebrity Evo što je nakon preokreta u Severininom slučaju poručila njezina odvjetnica: ''Ta je odluka bolja od prvostupanjske, ali nije ono što Severina očekuje da u konačnici bude''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Natalija Prica Ana Uršula Najev i Iva Jerković Oreški Ana Uršula Najev i Iva Jerković Oreški Iva Jerković +25 Iva Jerković Celebrity Natalija Prica i nova supruga njenog bivšeg muža pojavile su se na istom događaju, pogledajte kako su se ponašale

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene