Rodila je carskim rezom

Poznati su detalji poroda Blanke Vlašić, smještena je na odjel intenzivne njege, a njezin muž nije mogao zadržati suze!

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 3 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić +5 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Galerija

Blanka Vlašić rodila je carskim rezom i nakon poroda je smještena na odjel intenzivne njege, a poznato je i kako je njezin muž Ruben Van Gucht dočekao vijest o rođenju sina.

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić na svoj 39. rođendan postala je majka dječaka Monda.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht na okupu Blanka Vlašić nakon dugo vremena objavila fotografiju sa suprugom, no sinčić Mondo ukrao je svu pažnju!

Blanka je sina rodila carskim rezom u splitskom KBC-u u utorak u 8:35, a poznato je i gdje je za to vrijeme bio njezin suprug, belgijski novinar Ruben Van Gucht, te kako je reagirao na vijest da je postao otac.

Kako ekskluzivno doznaje Slobodna Dalmacija, otac djeteta nestrpljivo je čekao vijest o porodu ispred operacijske dvorane u kojoj se obavljao carski rez, a kada su mu dojavili da je dobio sina i da je sve u redu s majkom i djetetom, nije mogao sakriti suze radosnice.

Blanka je nakon poroda smještena na odjel intenzivne njege.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ruben Van Gucht (@rvangucht)

Podsjetimo, Blanka i Ruben vjenčali su se u svibnju ove godine i dotad su uspješno skrivali svoju vezu, a uz fotografije s vjenčanja objavili su i da zajedno čekaju dijete.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 4 Ana Rucner - 5 +16 Ana Rucner Celebrity Ana Rucner s dečkom priredila show na Jamajci, prolaznici su zastajali i snimali ih mobitelima!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić +17 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Celebrity Hana Huljić oglasila se na društvenim mrežama nakon dugo vremena, a povod joj je dala voljena osoba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene