pripremaju se za bebu

Blanka Vlašić jednom fotkom ušutkala glasine o bračnoj krizi: "Ruben je tata na dužnosti!"

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben van Gucht Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 3 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 1 Ruben Van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 4 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 2 Blanka Vlašić Blanka Vlašić +8 Blanka Vlašić - 4 Galerija

Blanka Vlašić u svojim je pričama na Instagramu objavila fotografiju svojeg muža Rubena Van Guchta kako slaže dječji krevetac.

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić u slatkom je iščekivanju svojeg sinčića, a sada je otkrila i da su pripreme za njegov dolazak u punom jeku.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht na okupu Blanka Vlašić nakon dugo vremena objavila fotografiju sa suprugom, no sinčić Mondo ukrao je svu pažnju!

Blanka je u svojim pričama na Instagramu objavila fotografiju svojeg muža Rubena Van Guchta kako slaže dječji krevetac.

"Ruben je tata na dužnosti", napisala je preko fotke koju možete pogledati u galeriji.

Rubena su u belgijskim medijima nedavno optužili za izvanbračnu aferu s Charlotte Van Looy, s kojom je navodno varao i bivšu suprugu Laurence Van Tongerloo, i to zbog toga što su oboje na svojim društvenim mrežama objavili fotografije s istim psom.

Belgijski portal Voetbal 24 naveo je i kako je Ruben varao bivšu suprugu s Blankom.

Nijedno od njih nije se oglasilo o navodima o aferi i bračnoj krizi, a Ruben se ovaj tjedan na Instagramu pohvalio da uživa sa suprugom.

Podsjetimo, Blanka je u svibnju ove godine sve iznenadila fotografijama sa svojeg vjenčanja s Rubenom, s kojim je dotad skrivala vezu, a tada su otkrili i da zajedno čekaju dijete.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 3 +10 Ana Uršula Najev - 1 Celebrity Mlada zvijezda "Kumova" istaknula zanosne obline u pripijenoj haljinici: "Opasna Splićanka!"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears Britney Spears - 5 Britney Spears - 3 +20 Britney Spears - 2 Celebrity Britney zbog nove fotke na kojoj je potpuno gola preklinju da prestane: "Tko je zadužen za ovaj račun? Mislim da ona ovo ne objavljuje!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene