"Povratak kući"

Muž Blanke Vlašić oglasio se nakon šuškanja o preljubu pa otkrio kako stvari među njima stvarno stoje

Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 3 Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht +16 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 2 Galerija

Ruben Van Gucht oglasio se putem društvenih mreža nakon glasina da je prevario svoju suprugu Blanku Vlašić.

Blanka Vlašić i njezin novopečeni suprug Ruben Van Gucht s kojim čeka prvo dijete, nedavno su se našli usred skandala nakon što je u belgijskim medijima procurila vijest o njegovoj navodnoj nevjeri, a on je sada na društvenim mrežama otkrio kako zapravo stoje stvari među njima.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht na okupu Blanka Vlašić nakon dugo vremena objavila fotografiju sa suprugom, no sinčić Mondo ukrao je svu pažnju!

Naime, Ruben je na svom profilu na Instagramu objavio video s plaže i napisao "povratak kući" te označio Blanku, koja je isti podijelila u priči na svom profilu te otkrio kako je očito među njima sve u redu. 

Rubena, kojeg belgijski mediji predstavljaju kao velikog zavodnika, nedavno su ponovno povezali s njegovom nekadašnjom ljubavnicom Charlotte Van Looy, s kojom je navodno varao i bivšu suprugu Laurence Van Tongerloo.

Kako piše belgijski portal Voetbal 24, Charlotte je na svojem profilu na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira s Rubenovim psom Mowglijem, kojeg ima od srpnja ove godine. Da se radi o istom psu, odala je ogrlica s njegovim imenom.

Belgijski Voetbal 24 navodi i kako je Ruben varao bivšu suprugu s Blankom.

Blanka je navode belgijskih medija o preljubu njezina muža kratko prokomentirala za Gloriju.

"Kakve glasine? Koliko ja znam, i dalje sam udana", izjavila je tada.

Podsjetimo, Blanka je u svibnju ove godine sve iznenadila fotografijama sa svojeg vjenčanja s Rubenom, s kojim je dotad skrivala vezu, a tada su otkrili i da zajedno čekaju dijete.

Paru bi uskoro trebao stići sin, a sretne trenutke iščekivanja oboje često dijele na društvenim mrežama.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Stojanka Novaković Stoja - 1 Stojanka Novaković Stoja - 2 Stojanka Novaković Stoja - 3 Stojanka Novaković Stoja - 4 +11 Stojanka Novaković Stoja - 5 Zanimljivosti Poznata folkerica šokirala izgledom, jedva su je prepoznali i najveći obožavatelji: "Ovo je jezivo!"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Luka Nižetić - 1 Lana Jurčević i Luka Nižetić - 2 Lana Jurčević i Luka Nižetić - 3 Lana Jurčević i Luka Nižetić - 4 +30 Lana Jurčević i Luka Nižetić - 5 Celebrity Lana Jurčević prisjetila se nikad viđenih uspomena s Lukom Nižetićem i fotografijama sve vratila u prošlost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene