odao ga ljubimac?

Evo zbog kojih su fotografija belgijski mediji uvjereni da suprug Blanke Vlašić ima izvanbračnu aferu!

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Charlotte Van Looy Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić +9 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 4 Galerija

Belgijski mediji raspisali su se o navodnoj izvanbračnoj aferi supruga Blanke Vlašić, Rubena Van Guchta, a glasine su pokrenule fotografije s društvenih mreža.

Suprug naše proslavljene atletičarke Blanke Vlašić, belgijski novinar Ruben Van Gucht, ovih dana našao se u fokusu javnosti zbog navodne izvanbračne afere.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 3 "nas troje" Trudna Blanka Vlašić raznježila sve romantičnim fotkama sa suprugom, pokazali su i kako teku pripreme za bebu!

Rubena, kojeg belgijski mediji predstavljaju kao velikog zavodnika, ponovno povezuju s njegovom nekadašnjom ljubavnicom Charlotte Van Looy, s kojom je navodno varao i bivšu suprugu Laurence Van Tongerloo.

Kako piše belgijski portal Voetbal 24, Charlotte je na svojem profilu na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira s Rubenovim psom Mowglijem, kojeg ima od srpnja ove godine. Da se radi o istom psu, odala je ogrlica s njegovim imenom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ruben Van Gucht (@rvangucht)

Belgijski Voetbal 24 navodi i kako je Ruben varao bivšu suprugu s Blankom.

Blanka je navode belgijskih medija o preljubu njezina muža kratko prokomentirala za Gloriju.

"Kakve glasine? Koliko ja znam, i dalje sam udana", izjavila je.

Podsjetimo, Blanka je u svibnju ove godine sve iznenadila fotografijama sa svojeg vjenčanja s Rubenom, s kojim je dotad skrivala vezu, a tada su otkrili i da zajedno čekaju dijete.

Paru bi uskoro trebao stići sin, a sretne trenutke iščekivanja oboje često dijele na društvenim mrežama.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Irena Pecotić - 1 Marko i Irena Pecotić - 2 Marko Pecotić Marko i Irena Pecotić - 8 +18 Marko i Irena Pecotić - 4 Celebrity Naš pjevač razvodi se od supruge zbog druge žene, a ona je nedavno još vjerovala da će zauvijek biti zajedno!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) +8 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević napokon pokazala dečka, kojeg inače skriva od javnosti, u vezi su već godinama, no on ne voli medijsku pažnju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene