Još malo!

Blanka Vlašić pokazala trudnički trbuh ususret porodu i podijelila kako uživa u danima do dolaska svojeg prvog djeteta!

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić - 4 +19 Blanka Vlašić Galerija

Blanka Vlašić sve se više približava terminu poroda, a sad je pokazala svoj već veliki trudnički trbuh iz žablje perspektive te otkrila kako uživa u posljednjim zrakama sunca.

Naša uspješna atletičarka Blanka Vlašić ozbiljno se približava terminu poroda sinčića kojeg očekuje sa svojim suprugom Rubenom Van Guchtom.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ma super im je Blanka Vlašić raznježila je pratitelje s fotografijom sina Monda, evo kako se oni provode dok tate nema!

Blanka je trenutačno na relaciji Hrvatska - Belgija, ali posljednje trzaje toplih dana ipak je odlučila provesti u rodnom Splitu, gdje je izašla u šetnju na toploj temperaturi.

Sa sunčanim naočalama na očima i u laganoj majici bijele boje Blanka se fotografirala iz žablje perspektive, pa je u kadru najveću pozornost ukrao njezin veliki trudnički trbuh.

''Ljeto je opet tu'', napisala je na fotografiji u svojoj priči na Instagramu.

Blanka ne skriva koliko se veseli novoj životnoj ulozi, pa često na društvenim mrežama pokazuje trenutke u kojima se priprema za majčinstvo.
Prije nekoliko dana pratitelje je obradovala i videozapisom na kojem sastavlja dječja kolica u svom dnevnom boravku, a moramo priznati da se odlično snašla u toj ulozi te su kolica bila brzo sastavljena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

Podsjetimo, Blanka i njezin suprug, belgijski novinar Ruben Van Gucht, uspješno su skrivali svoju vezu do samog vjenčanja 26. svibnja, a tada su otkrili i da će postati roditelji. Ruben također nerijetko otkriva da je vrlo uzbuđen zbog toga što će uskoro postati otac, a otkako su otkrili da su skupa, vrlo često iskazuje i svoju ljubav prema Blanki.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Harapin Zalepugin i suprug Saša Zalepugin Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 6 Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 5 +21 Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 4 Celebrity Tihana Harapin Zalepugin oglasila se poslije tužnih vijesti o suprugu: ''Prije tri dana nismo ni slutili...''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 1 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 5 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 2 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 3 +24 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 4 Celebrity Najmlađi član žirija MasterChefa pokazao je svoju suprugu, čije fotografije rijetko objavljuje, a ljubav je iskazao i jednom sitnicom u objavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene