ostala je u top-formi

Blanka Vlašić nakon dugo vremena pokazala poveći trudnički trbuh, do poroda broji još sitno!

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 3 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić +8 Blanka Vlašić Galerija

Blanka Vlašić do kraja godine postat će majka, a sada je istaknula poveći trudnički trbuh u uskoj majici.

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić sitno broji do dolaska prinove.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ma super im je Blanka Vlašić raznježila je pratitelje s fotografijom sina Monda, evo kako se oni provode dok tate nema!

Sa suprugom Rubenom Van Guchtom dobit će sina i poznato je da bi im beba trebala stići do kraja godine, a Blanka je sada nakon dugo vremena pokazala kako izgleda u trudnoći.

U pričama na svojem profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je istaknula poveći trbuh u uskoj majici, a pokazala je i da je još uvijek u top formi.

Fotografiju pogledajte u našoj galeriji.

Blanka je zadnji put pokazala trbuh prije mjesec dana, kada je pozirala u ljetnoj haljinici, a razlika od tada je itekako vidljiva.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

Prije toga se pohvalila i kako ni u trudnoći ne staje s treninzima, a tako je i zadržala vitku figuru.

Podsjetimo, Blanka i njezin suprug, belgijski novinar Ruben Van Gucht, uspješno su skrivali svoju vezu do samog vjenčanja 26. svibnja, a tada su otkrili i da će postati roditelji. Otkako su u braku, oboje žive na relaciji Hrvatska – Belgija i često jedno drugom posvećuju romantične objave na društvenim mrežama.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Magee - 1 Matthew Magee - 2 Matthew Magee - 3 Matthew Magee +23 Kraljica Elizabeta Zanimljivosti Pogledajte zašto svi pričaju o zanimljivom čovjeku ispred lijesa kraljice Elizabete, baš je zapeo za oko: "Ne mogu ga prestati gledati"  

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 6 +30 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić u minici pokazala zgodne noge, ali i objavila zanimljivu poruku: ''Nije čudo da se nisam baš nešto uklopio...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene