Zna se i tko je

Pogledajte zašto svi pričaju o zanimljivom čovjeku ispred lijesa kraljice Elizabete, baš je zapeo za oko: "Ne mogu ga prestati gledati"

Matthew Magee Matthew Magee Afp 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Magee - 1 Matthew Magee - 2 Matthew Magee - 3 Matthew Magee Kraljica Elizabeta Oproštaj Sprovod Posljednji ispraćaj kraljice Elizabete Posljednji ispraćaj kraljice Elizabete Posljednji ispraćaj kraljice Elizabete +17 Procesiju predvode Charles III. i članovi britanske kraljevske obitelji Galerija

Matthew Magee bio je privatni tajnik kraljice Elizabete, a osim po dobrom smislu za humor i inteligenciji, isticao se i po visini od čak 218 centimetara.

Ožalošćena povorka posljednjeg ispraćaja kraljice Elizabete bila je praćena u cijelom svijetu i pomno su se proučavali svi detalji, pa je tako rijetko kome mogao promaknuti izuzetno visok muškarac koji je hodao ispred kraljičina lijesa.

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta s praunučadi Vidite li vi o čemu je riječ? Još jedna fotografija kraljevske obitelji koju je snimila Kate ima sumnjive detalje, i za ovu se vjeruje da obrađivana

Britanski mediji prenose kako je riječ o Matthewu Mageeju, koji je visok 218 centimetara, pa ga je zaista bilo teško ne primijetiti, a inače je bio privatni tajnik Njezina Veličanstva četiri godine.

"Zna li netko tko je onaj izuzetno visok čovjek?", "Ne mogu prestati obraćati pažnju na nevjerojatno visokog čovjeka koji je hodao ispred vozila koje prevozi kraljičin lijes", "Jesu li doveli najvišeg čovjeka na svijetu posebno za ovu prigodu?" samo su neki od komentara koji su se bili proširili društvenim mrežama.

Magee se pridružio kraljičinu timu nakon što je Samantha Cohen otišla s mjesta pomoćnice privatne tajnice 2018. godine, a navodno je bio odabran da radi za Njezino Veličanstvo jer ima briljantan mozak i velik smisao za humor.

Kraljica je kroz povijest imala niz visokih pomoćnika, među kojima je bio i Paul Whybrew, njezin paž, poznat i pod nadimkom Visoki Paul. On je bio uz nju tijekom posljednjih nekoliko dana nakon što su počeli problemi s njezinom pokretljivošću.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger +11 Christopher Schwarzenegger i Maria Shriver Nekad i sad Sin slavnog snagatora skrivao se od javnosti zbog izgleda, koji mu je teško padao, a sada impresionira sve oko sebe!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Lucila Sola i Al Pacino - 4 Lucila Sola i Al Pacino - 5 Lucila Sola i Al Pacino - 1 +1 Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Celebrity Ma, tko još razmišlja o godinama: Legendarni glumac i mlađahna ljepotica ne odvajaju se jedno od drugoga već mjesecima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene