slatko!

Suprug Blanke Vlašić ne krije koliko je ponosan na nju, a posvetio joj je objavu s posebnog mjesta: "To je ljubav!"

Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 4 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić Blanka Vlašić +6 Blanka Vlašić Galerija

Suprug Blanka Vlašić, Ruben Van Gucht, u Splitu je pozirao uz ploču s njezinim imenom i pohvalio se njezinim sportskim uspjesima.

Naša umirovljena atletičarka Blanka Vlašić sa suprugom Rubenom van Guchtom trenutno uživa u Splitu.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 3 "nas troje" Trudna Blanka Vlašić raznježila sve romantičnim fotkama sa suprugom, pokazali su i kako teku pripreme za bebu!

Belgijski sportski novinar od tamo se javio na svojem Instagramu, a pozirao je uz ploču s Blankinim imenom koja se nalazi na Zapadnoj obali, zajedno s pločama posvećenima drugim splitskim sportašima koji su osvojili medalje na Olimpijskim igrama.

"Ono što je ona napravila, ostat će zauvijek. Možeš biti jako ponosna na sebe, Blanka", napisao je Ruben, pa se pohvalio i sportskim uspjesima svoje supruge.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ruben Van Gucht (@rvangucht)

"Sjajna dama. Sjajna atletičarka. Bit će i sjajna mama", "To je ljubav", "Može biti jako ponosna na sve što je dosad postigla, ali najbolje tek slijedi", "Obožavam je", nizali su se komentari ispod fotke.

Podsjetimo, Blanka je sve iznenadila kada je krajem svibnja objavila da se udala i da je trudna.

"Rekli smo da. Da jedno drugome u prekrasnom Splitu. Da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da za najveći dar koji smo do sada primili u životu: našeg sina koji će se roditi krajem ove godine. Ovo nam znači sve", napisali su Blanka i Ruben uz fotografije s vjenčanja koje su objavili na Instagramu, a do tada se nije znalo ni da su u vezi.

Par od tada živi na relaciji Belgija-Hrvatska i više ne skrivaju koliko su zaljubljeni i sretni.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Osvanula fotografija Kolinde Grabar-Kitarović u kratkim hlačama, svi komentiraju njezine noge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene