napravio iznimku!

Najmlađi član žirija MasterChefa pokazao je svoju suprugu, čije fotografije rijetko objavljuje, a ljubav je iskazao i jednom sitnicom u objavi!

Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 1 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 5 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 2 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 3 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 4 Stjepan Vukadin - 7 Stjepan Vukadin - 8 Stjepan Vukadin - 6 Stjepan Vukadin - 4 Stjepan Vukadin - 3 +18 Stjepan Vukadin - 2 Galerija

Stjepan Vukadin, jedan od tri člana žirija ''MasterChefa'', pohvalio se fotografijom na kojoj pozira sa svojom suprugom Katarinom.

Najmlađi član žirija ''MasterChefa'', Stjepan Vukadin, voli se koristiti društvenim mrežama, a na svojem profilu na Instagramu, osim sjajnih jela koje priprema, voli podijeliti i svoju obitelj, najčešće svog sinčića Gabriela.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin "Dobrodošla, anđele naš mali" Omiljeni chef Vuki dočekao suprugu i tek rođenu kćerkicu kod kuće, fotografije koje je objavio sve su raznježile!

Ovog puta Vukadin je u priči na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj zagrljen pozira sa svojom suprugom Katarinom. Crno-bijeloj fotografiji dodao je i tri crvena srca, a pogledati je možete u našoj galeriji.

Stjepan i Katarina vjenčali su se u studenom 2019. godine, a za godinu dana njihovu je ljubav upotpunio i sinčić Gabriel. Gabriela često objavljuje na svom Instagramu, a njegovi pratitelji oduševljeni su koliko maleni liči na svog tatu, pogotovo kada pozira u MasterChef pregači, što je nedavno i učinio.

''Moj MasterChef'', napisao je Vukadin u opis fotografija, a pratitelji jednostavno nisu mogli preskočiti ovako slatku objavu, pa su komentirali:

"Mali slatki kuhar", "Mali Chef", "Lip ti je mali", "Preslatko maleno", "Bome i je, ako bude išao tatinim stopama", "Slatkiš mali", ''Ja nešto slađe odavno nisam vidjela''.

Stjepan je odrastao u obitelji s puno braće i sestara, a posebne uspomene veže uz majku, koja mu je, kako kaže, pripremala najbolju zeljanicu, te uz strica, uz kojeg je pripremao ribu na gradelama.

Velika ljubav su mu riblji specijaliteti, ali u njegovu srcu svoje mjesto našao je i motocikl, kojim se voli provozati u slobodno vrijeme.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Digna Mbepera Digna Mbepera Digna Mbepera Digna Mbepera +7 Digna Mbepera Celebrity Nekad nije imala ni za kruh, a onda je napokon pronašla svoju sreću: ''Cijeli život se sama borim, ali vjerujem u Boga i da me spasio''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Kolenko i Martina Tomčić četvrta emisija Supertalent Luka Kolenko četvrta emisija Supertalent Luka Kolenko četvrta emisija Supertalent Luka Kolenko i Martina Tomčić četvrta emisija Supertalent +8 Luka Kolenko četvrta emisija Supertalent Celebrity Pogledajte zbog koga je zaiskrilo između Martine i Bilmana: ''Ovo se zove upadanje i nepristojnost!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene