''briga me što ćeš reći!''

Pogledajte zbog koga je zaiskrilo između Martine i Bilmana: ''Ovo se zove upadanje i nepristojnost!''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Kolenko i Martina Tomčić četvrta emisija Supertalent Luka Kolenko četvrta emisija Supertalent Luka Kolenko četvrta emisija Supertalent Luka Kolenko i Martina Tomčić četvrta emisija Supertalent Luka Kolenko četvrta emisija Supertalent Luka Kolenko i Maja Šuput četvrta emisija Supertalent Luka Kolenko - 1 Luka Kolenko - 2 Luka Kolenko - 3 Luka Kolenko - 4 +2 Luka Kolenko - 6 Galerija

Luka Kolenko svestrani je 17-godišnji mladić kojemu je glazba u krvi, čak toliko da je uspio posvađati članove žirija showa Supertalent.

''Večeras ću pjevati svoju autorsku pjesmu'', najavio je Luka Kolenko svoj nastup u showu Supertalent pa dodao:

Pogledaj i ovo Maja Šuput ''Kod njih je tiha misa...'' Šuput otkrila djelić atmosfere sa snimanja novog ''Supertalenta'' i pokazala poskrivećki što u pauzama radi muški dio ekipe!

''U ckrvi sam počeo pjevati. Prvo sam počeo pisati psalme, inače pišem i na njemačkom i na engleskom. I onda sam počeo pisati ljubavne pjesme, pop-balade. Cure su te koje inspiriraju, i to one posebne, najčešće moram upoznati osobu i onda zavrijede da napišem pjesmu. Kako su moji roditelji radili, mene je do 4. godine pazila baka, ona je bila jako religiozna. U nekim neizvjesnim situacijama uvijek se pomolim Bogu. Definitivno moj odnos s Bogom je sačuvan. Ja ću se truditi biti poput svoje bake'', priča Luka.

A evo kako je žiri reagirao na njegov nastup. 

''Jako mi se sviđa što slušaš sebe i što po tome pišeš pjesme, ali ove emocije su te ponijele'', rekao mu je Fabijan. 

''Ne mogu reći da razumijem tvoju patnju, ali razumijem da ti je to inspiracija za pjesme iako ovo što si ti izveo nije nešto što bih ja slušao'', objasnio mu je Davor. 

''Tvoja izvedba je bila malo previše, moraš malo smiriti doživljaj, malo si se preunio, previše drame, emocija'', komentirala je Maja, a onda je red došao na Martinu. 

''Mene je vrlo često na pozornici pojela emocija. Strast bi me preuzela do te mjere da bih počela fizički plakati. Iznimno sam sretna da Luka ne pripada većinski generaciji koji su izgubili širinu palete osjećaja. Fakat se ne šalim, klinci imaju isti izraz lica i kad su sretni i kad su tužni. Luka je jedan mali slatki vanzemaljac koji se ne srami pokazati emocije. Emocije su ključ života, uzmite u obzir da i mi kao emisija možda imamo priliku poslati poruku i klinicima i generaciji da se ne treba sramiti onoga što jesmo'', poručila je Martina, što je rasplakalo Luku. 

A onda je krenulo glasanje. Martina je Luki dala prolaz, a Fabijan, koji je bio nesiguran, na kraju se također odlučio za ''da'' zbog Martinine poruke. No, Maja baš i nije bila na njihovoj strani.

''Fabijane, slomili su te publika i Martina. Ja sam nervozna jer si se slomio, nisam mislila da si takav, slomili su te jer si mekan. Davor će reći 'ne', a ostat će da sam ja presudila i sad će ispasti da sam ja jednom divnom emotivnom čovjeku prekinula karijeru. Evo kako vrši Martina pritisak na mene, ja volim emocije, ali evo, iskreno, fakat me nisi taknuo i to tvoje stenjanje mi je išlo abnormalno na živce. No, Martina nikad nije vršila pristisak na nas, pa ću sad na konto nje i ovog što je rekla ja ti dati 'da''', završila je Maja svoju priču. 

No, Davor je cijelu situaciju drugačije doživio. 

''Ja, Martina, isto poznajem mlađu generaciju, ne živiš samo ti s mlađom generacijom. Slažem se da ljudi trebaju pokazivati emocije, ali se ne slažem da svi trebaju plakati i biti nesretno zaljubljeni i stenjati. Sviđa mi se kako sviraš, ali ne kako pjevaš'', zaključio je Davor. 

''Nije me čak ni briga što ćeš reći, ali ti samo bacam protuargument, ovo se zove konstruktivan razgovor'', dobacila je Martina Davoru na njegov komentar, a i on je njoj odgovorio.

''Ovo se zove upadanje i nepristojnost'', zaključio je Davor, a Luka je unatoč ovoj raspravi dobio prolaz za polufinale. 

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput +33 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput se uvukla u pripijeni lateks, a onda se dogodila nezgoda, čak ni zlatne ruke Marka Grubnića nisu pomogle!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Princ Harry i princ Charles - 2 Meghan Markle i kralj Charles III. Kralj Charles +24 Kralj Charles Celebrity Kralj Charles ne može se pomiriti s jednom stvari, zbog svega je apsolutno shrvan i samo se nada najboljem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene