Počinje nova sezona!

Najmlađi je član žirija MasterChefa, ali njegovom stručnom oku ne može promaknuti nijedan detalj: ''Kod ocjenjivanja gledam baš sve!''

Stjepan Vukadin - 5 Stjepan Vukadin - 5 Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin - 1 Stjepan Vukadin - 2 Stjepan Vukadin - 3 Stjepan Vukadin - 4 Stjepan Vukadin - 6 Stjepan Vukadin - 7 Stjepan Vukadin - 8 Damir Tomljanović, Melkior Bašić, Stjepan Vukadin - 1 Damir Tomljanović, Melkior Bašić, Stjepan Vukadin - 2 Damir Tomljanović, Melkior Bašić, Stjepan Vukadin - 3 +13 Damir Tomljanović, Melkior Bašić, Stjepan Vukadin - 4 Galerija

Žiri ''MasterChefa'' Melkior Bašić, Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović jedva je dočekao novu sezonu emisije, a u intervjuu za DNEVNIK.hr otkrili su neke detalje iz svog privatnog života.

Šarmantni trojac koji ocjenjuje kandidate u emisiji ''MasterChef'', Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović jedva je dočekao novu sezonu emisije, a u intervjuu za DNEVNIK.hr otkrili su nam i neke navike i zanimljivosti iz života.

Pogledaj i ovo Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Spojio ih je show Pogledajte kako izgledaju privatna druženja omiljenog trojca iz MasterChefa, ne bi vas trebalo iznenaditi gdje su se okupili!

Stjepan Vukadin najmlađi je član žirija, ali njegovom stručnom oku ne može pobjeći nijedan detalj.

Pitali smo ga misli li da je strog kod ocjenjivanja, a otkrio je i čemu pridaje najviše pažnje prilikom prezentiranja jela kandidata.

''Ma ne, tako možda nekad ispada, ali stvarno nisam. Možda moj govor tijela ili mimika lica varaju, to jest predstavljaju me kao strogog ali smatram da nisam, bar ne toliko'', govori uz lagani osmijeh.

''Tijekom ocjenjivanja gledam sve, najbitniji je okus samog jela, ali način razmišljanja i prezentacija su također jako bitni faktori'', otkrio je.

Već u nekoliko navrata rekao je kako u svojoj kuhinji veliku pažnju pridaje upravo ribi i ribljim specijalitetima, a nas je zanimalo spada li u ovu vrstu i njegovo najdraže jelo. Ali, njegov nas je odgovor potpuno iznenadio.

''Najviše volim raditi sa ribom i svime što je iz mora. Jednostavno volim kreirati i prenositi na tanjur te okuse mora. Najdraže jelo mi je svakako kad mama napravi pitu, zeljanicu. Nema do mamine kuhinje'', priznao je Stjepan.

Da je mamina zeljanica napravila dobar posao pokazuje i činjenica da odmalena voli kuhinju.

''Uz baku i mamu sam se uvijek motao. Uz strica kad bi ložio vatru i gradela'', prisjetio se Vukadin.

''Najviše je mama kuhala i brinula da je svaki dan bar nešto kuhano na stolu za obitelj.''

Iako spada u mladu generaciju kuhara, Stjepan nema svoj kulinarski blog. Ponekad se pohvali svojim kulinarskim djelima na društvenim mrežama, a evo kakav bi bio blog ako se jednog dana ipak odluči voditi ga.

''Pa ne razmišljam trenutno o tome jer nemam vremena, dosta sam posvećen restoranu i organizaciji svega. Tu i tamo stignem staviti nešto na društvene mreže. Ako bi ikad otvarao blog bio bi jednostavnog koncepta. Recepti prilagođeni za širu publiku. Da se nađe za svakoga nešto, i staro i mlado.''

Svima koji se žele prijaviti u ''MasterChef'', Vukadin poručuje samo jedno – prijavite se.

''Ako žele neka se i prijave. ''MasterChef'' je jedna velika prilika za osobe koje se žele nastaviti baviti kuharstvom ili turizmom u bilo kojem obliku. Jednostavno se otvaraju brojne mogućnosti, a opet je sve na pojedincu kako će tu priliku iskoristiti. U svakom slučaju, jako dobra startna podloga za napredovati.''

Kao i preostala dvojica kolega iz žirija, Stjepan je također dobio težak zadatak birati odgovore u tri blic pitanja, a evo jesu li mu draže punjene paprike ili sarma.

''Kineska ili tajlandska kuhinja?'' - ''Kineska.'', ''Punjene paprike ili sarma?'' - ''Hmm… Sarma'', odlučio se nakon kraćeg razmišljanja.

''Pizza ili hamburger?'' - ''Dobra pizza'', zaključio je.

A kakva je atmosfera bila na snimanjima te što je najviše iznenadilo žiri kod kandidata moći ćete gledati od ponedjeljka 19. rujna na Novoj TV u 21:15.

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda Bridget Fonda +0 Bridget Fonda Nekad i sad Pamtimo je kao vitku plavokosu ljepoticu i veliku zvijezdu, a danas ne nalikuje na sebe i skriva se od javnosti

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Enrique Iglesias s obožavateljicom - 1 Enrique Iglesias s obožavateljicom - 2 Enrique Iglesias s obožavateljicom - 3 Enrique Iglesias s obožavateljicom - 5 +16 Enrique Iglesias s obožavateljicom - 6 Celebrity Svjetski zavodnik šokirao javnost sočnim poljupcem s obožavateljicom: ''Kako mu žena ovo dopušta?!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene