teško je to...

Tihana Harapin Zalepugin oglasila se poslije tužnih vijesti o suprugu: ''Prije tri dana nismo ni slutili...''

Tihana Harapin Zalepugin, Saša Zalepugin Tihana Harapin Zalepugin, Saša Zalepugin Robert Anić/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Harapin Zalepugin i suprug Saša Zalepugin Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 6 Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 5 Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 4 Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 3 Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 2 Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 1 Tihana Harapin Zalepugin i suprug Saša Zalepugin - 3 Tihana Harapin Zalepugin i suprug Saša Zalepugin - 2 +15 Tihana Harapin Zalepugin i suprug Saša Zalepugin - 1 Galerija

Tihana Harapin Zalepugin oglasila se na svojem profilu na Facebooku prvi put nakon vijesti o zdravstvenom stanju njezina supruga Saše Zalepugina.

Tihana Harapin Zalepugin oglasila se prvi put nakon strašnih vijesti o zdravstvenom stanju njezina supruga Saše Zalepugina.

Pogledaj i ovo Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin Drži je na radnom stolu Tihana Harapin Zalepugin kod kuće još čuva urnu svojeg Saše: "Ne treba se bojati niti zazirati od toga"

Na svojem profilu na Facebooku Tihana je promijenila svoju profilnu fotografiju u zajedničku fotografiju sa svojim suprugom, a ispod fotografije prijatelji, kolege i pratitelji pružili su joj riječi podrške, na što je Tihana odgovorila GIF-om srca i riječima: ''Hvala svima za sve što nam dajete u ovom trenutku.''

Tihana je njihovu posljednju zajedničku fotografiju podijelila i na Instagramu, a emotivni opis otkrio je da ovo nitko nije očekivao.

''Prije tri dana nismo ni slutili što nas čeka...'' napisala je kratko.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tihana Harapin Zalepugin (@tihanaharapinzalepugin)

Podsjetimo, legendarni voditelj i urednik 91-godišnji Saša Zalepugin doživio je moždani udar i trenutačno se nalazi u induciranoj komi, a vijest je potvrdila i njegova supruga.

"Danas sam sjena sebe same - Saša moj", napisala je u emotivnoj objavi koju je podijelila na svom profilu na Facebooku.

"Istina je, ali nisam u stanju pričati. Nisam spremna. Molim se da se izvuče", kratko je komentirala i za 24 sata.

Tihana je u skladnom i sretnom braku sa Sašom već više od 29 godina, a zaprosio ju je na Ibizi nakon pet godina veze.

"Priprema je trajala mjesec dana zato što me Saša zaprosio na Ibizi 18. 7. Slavili smo njegov rođendan i onda je on rekao: 'Pa hoćemo tvoj rođendan proslaviti tako da se vjenčamo?' Moj je rođendan 28. 8. i, dok se nije predomislio, ja sam rekla 'da'", prisjetila se Tihana jednom prilikom za IN magazin.

Iako je između njih 20 godina razlike, to im nikad nije predstavljalo problem. Tihana i Saša prvi su se put upoznali 1974. godine, no između njih je zaiskrilo tek krajem osamdesetih, kada su se sreli u jednom zagrebačkom lokalu. Pogledali su se i znali da je to to.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 1 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 5 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 2 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 3 +24 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 4 Celebrity Najmlađi član žirija MasterChefa pokazao je svoju suprugu, čije fotografije rijetko objavljuje, a ljubav je iskazao i jednom sitnicom u objavi!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Digna Mbepera Digna Mbepera Digna Mbepera Digna Mbepera +7 Digna Mbepera Celebrity Nekad nije imala ni za kruh, a onda je napokon pronašla svoju sreću: ''Cijeli život se sama borim, ali vjerujem u Boga i da me spasio''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene