Da se rastopite!

Mateo Kovačić proslavio pobjedu u najslađem mogućem društvu: "Ivan mi objašnjava da smo u četvrtfinalu"

Mateo Kovačić Mateo Kovačić Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić - 1 Izabel i Mateo Kovačić - 2 Izabel i Mateo Kovačić - 3 Izabel Kovačić sa sinčićem Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 1 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 2 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 3 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 4 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 5 +12 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 6 Galerija

Mateo Kovačić na svojem profilu na Instagramu objavio je fotografiju na kojoj pozira sa sinčićem u naručju nakon utakmice Hrvatske i Japana.

Vatreni su se velikom pobjedom nad Japanom plasirali u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Katru, a naš reprezentativac Mateo Kovačić nakon utakmice slavio je u najslađem mogućem društvu.

Pogledaj i ovo Mateo Kovačić Evo tko su one Mateo Kovačić ima dvije sestre koje se skrivaju od znatiželje javnosti, a jedna nevjerojatno podsjeća na njegovu suprugu Izabel

Mateo je na svojem Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira na stadionu sa sinčićem u naručju, uz koju je šaljivo napisao: "Ivan mi objašnjava da smo u četvrtfinalu."

Fotografiju pogledajte OVDJE.

"Preslatko", "Mini Kova", "Lijepi dečki", neki su od brojnih komentara koje je dobio ispod fotke, a nizale su se i čestitke na pobjedi.

Kovačića su na utakmici s tribina bodrili supruga Izabel i sin Ivan, kojima je potrčao u zagrljaj odmah nakon utakmice. Lijepa Izabel privukla je pažnju svjetskih medija.

"Izabel je najistaknutija hrvatska WAGSica i supruga je veznog asa Chelseaja Matea Kovačića. Zbog svojih plavih uvojaka izgleda kao Shakirina dvojnica, nekada je bila supermodel, a sada je modna dizajnerica. Posao je pokrenula sa starijom sestrom Ivanom Lučić", napisao je britanski The Sun.

Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant. Sina Ivana dobili su u listopadu 2020. godine, a dječaku je krsni kum Mateov suigrač i kapetan reprezentacije Luka Modrić.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale - 3 Kate Beckinsale - 1 Kate Beckinsale - 4 Kate Beckinsale na Adventu u Zagrebu +26 Kate Beckinsale na Adventu u Zagrebu Celebrity Za Hrvatsku je navijala i holivudska zvijezda koja boravi u Zagrebu, pogledajte kako je podržala Vatrene!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović - 1 Aleksandra Dojčinović Aleksandra Dojčinović - 3 Aleksandra Dojčinović - 2 +14 Aleksandra Dojčinović Celebrity Poznata hrvatska dizajnerica utakmicu pratila u društvu bivšeg Kolindina savjetnika s kojim vješto skriva vezu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene