Zajedno su slavili!

Mateo Kovačić nakon velike pobjede Vatrenih dojurio u zagrljaj svojoj Izabel, dočekali ga i brojni fanovi

Izabel i Mateo Kovačić - 4 Izabel i Mateo Kovačić - 4 Goran Stanzl/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić - 3 Izabel i Mateo Kovačić - 2 Izabel i Mateo Kovačić - 1 Izabel Kovačić sa sinčićem Izabel Kovačić i Vanja Modrić Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 6 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 5 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 4 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 3 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 2 +14 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 1 Galerija

Mateo Kovačić nakon sjajne je utakmice otrčao u zagrljaj svojoj supruzi Izabel Kovačić i sinčiću Ivanu, a dočekali su ga i brojni obožavatelji.

Mateo Kovačić nakon sjajne je pobjede Hrvatske nad Japanom otrčao na tribine u zagrljaj svojoj supruzi i sinčiću.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Mateo osmijeh s lica nije skidao, a oko njih se potom okupila i nekolicina obožavatelja koji su tražili fotografiju s Kovačićem i koji su s njime podijelili radost nakon važne pobjede.

Izabel Kovačić sa sinom Ivanom Matea prati već dvije utakmice, a svojom ljepotom privlači pozornost gdje god da se pojavi.

Britanski The Sun tako je uoči utakmice Hrvatske i Japana izdvojio najljepše hrvatske WAGSice, odnosno supruge i djevojke nogometaša, a upravo je Izabel pomela konkurenciju i zauzela mjesto najljepše.

"Izabel je najistaknutija hrvatska WAGSica i supruga je veznog asa Chelseaja Matea Kovačića. Zbog svojih plavih uvojaka izgleda kao Shakirina dvojnica, nekada je bila supermodel, a sada je modna dizajnerica. Posao je pokrenula sa starijom sestrom Ivanom Lučić", navodi The Sun.

Izabel je i najpopularnija hrvatska WAGSica na Instagramu, na kojem je prati više od 400 tisuća ljudi.

Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant. U listopadu 2020. godine dobili su sina Ivana, kojem je krsni kum bio Luka Modrić.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović - 1 Aleksandra Dojčinović Aleksandra Dojčinović - 3 Aleksandra Dojčinović - 2 +14 Aleksandra Dojčinović Celebrity Poznata hrvatska dizajnerica utakmicu pratila u društvu bivšeg Kolindina savjetnika s kojim vješto skriva vezu

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 9 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 8 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 7 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 6 +27 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 4 Celebrity Premijer Plenković na utakmicu poveo sinčića, a preslatki dječak podržao je svojeg omiljenog nogometaša!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene