Najslađe društvo

Premijer Plenković na utakmicu poveo sinčića, a preslatki dječak podržao je svojeg omiljenog nogometaša!

Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 5 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 5 Goran Stanzl/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 9 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 8 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 7 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 6 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 4 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 3 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 2 Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 1 Andrej Plenković i sin Mario - 8 Andrej Plenković i sin Mario - 7 +21 Andrej Plenković i sin Mario - 6 Galerija

Andrej Plenković stigao je podržati hrvatsku reprezentaciju u Katar, a s njim je na taj veliki dvoboj stigao i sinčić Mario.

Premijer Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković jedan je od brojnih poznatih koji su danas stigli podržati hrvatsku reprezentaciju u Katar protiv utakmice s Japanom.

Pogledaj i ovo Andrej Plenković na Interliberu mladi plenki? Osvanula je fotka iz vremena kad je naš premijer bio vaterpolist: "Vidi mišića, i pločice se vide..."

Nakon bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i sadašnjeg predsjednika Zorana Milanovića, i Plenković je poželio uživo bodriti naše nogometaše, a u Katar je poveo i svog sinčića Marija.

Dok je Plenković i na utakmicu stigao u odijelu i kravati, a maleni je obukao dres s brojem 10, koji nosi Luka Modrić, te trenirku s bojama hrvatske zastave, a za vrijeme himne i prilikom dolaska na tribine mališan je ponosno stajao ispred svog oca te pratio što se događa.

Mario je inače najstariji od troje djece premijera i njegove supruge Ane Maslać-Plenković i ide u drugi razred osnovne, a imaju još i kćer Milu, koja je vrtićke dobi, te sina Ivana, koji je na svijet stigao 30. ožujka ove godine.

Andrej i Ana u braku su od listopada 2014. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vida - 1 Ivana Vida - 2 Ivana Vida Ivana Vida +25 Ivana Vida - 4 Celebrity Domagoja Vidu došli su podržati supruga koju rijetko viđamo i sinčić koji je bio pravi hit na prošlom Svjetskom prvenstvu!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić - 5 Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić, Mateo Kovačić Josip i Silvija Brozović (Foto: Instagram) +12 Silvija Brozović (Foto: Instagram) Celebrity Britanski mediji očarani suprugama hrvatskih nogometaša, evo koje su izdvojili kao najljepše!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene