Kakva ekipa!

Premijeru Plenkoviću svu pažnju ukralo je najslađe društvo s kojim se pojavio, a netko je bio i pomalo nestrpljiv

Premijer Andrej Plenković s djecom - 4 Premijer Andrej Plenković s djecom - 4 Zeljko Hladika/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Premijer Andrej Plenković s djecom - 7 Premijer Andrej Plenković s djecom - 8 Premijer Andrej Plenković s djecom - 6 Premijer Andrej Plenković s djecom - 5 Premijer Andrej Plenković s djecom - 3 Premijer Andrej Plenković s djecom - 2 Premijer Andrej Plenković s djecom - 1 Premijer Andrej Plenković s djecom - 4 Andrej Plenković Andrej Plenković +11 Andrej Plenković Galerija

Premijer Andrej Plenković posjetio je Interliber sa sinom Marijem i kćeri Milom koji su ukrali svu pažnju.

Premijer Andrej Plenković posjetio je trenutačno jedno od napopularnijih događanja u Hrvatskoj, Sajam knjiga Interliber u Zagrebu, a društvo su mu pravili 7-godišnji sin Mario i 5-godišnja kćer Mila.

Pogledaj i ovo Andrej Plenković - 3 nježna strana premijera Andrej Plenković subotnje jutro proveo je na Cvjetnom trgu u društvu najmlađeg sina kojeg je cijelo vrijeme nosio u naručju

Mališani su ukrali svu pozornost znatiželjih posjetitelja sajma razgledavajući knjige i naslove, ali čini se da nisu imali puno strpljenja, pa je sramežljiva Mila povlačila tatu za rukav odijela i privila se uz njega, kao da jedva čeka da krenu kući.

Premijer Plenković je Marija i Milu dobio u braku sa suprugom Anom Maslać Plenković, a u ožujku ove godine rodio im se i sin Ivan. 

Andrej i Ana u braku su od listopada 2014. godine. Sin Mario, koji je ime dobio po djedu i kojeg su dobili dva mjeseca nakon vjenčanja, ide u drugi razred osnovne škole, a kći Mila ide u vrtić i rijetko se pojavljuju u javnosti, no uvijek sve osvoje sve oko sebe.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina i Mate Rimac - 4 Katarina Rimac Mate Rimac - 3 Katarina i Mate Rimac - 1 +0 Katarina i Mate Rimac Celebrity Mate Rimac i njegova lijepa supruga Katarina u rijetkom zajedničkom izlasku, za to su imali i presladak povod!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Svadbeno slavlje Doris Pinčić i Davora Guberovića - 15 Svadbeno slavlje Doris Pinčić i Davora Guberovića - 9 Svadbeno slavlje Doris Pinčić i Davora Guberovića - 5 Svadbeno slavlje Doris Pinčić i Davora Guberovića - 6 +17 Svadbeno slavlje Doris Pinčić i Davora Guberovića - 4 Celebrity Doris Pinčić i Davor Guberović svadbeno slavlje nastavili u jednom zagrebačkom restoranu, vesele se s obitelji i prijateljima!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene