Ljepotice u dresovima

Najveća podrška Matea Kovačića i Luke Modrića s tribina: Njihove ljepše polovice u navijačkim izdanjima pozorno su pratile igru svojih muževa!

Izabel Kovačić i Vanja Modrić Izabel Kovačić i Vanja Modrić Igor Kralj 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 1 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 2 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 3 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 4 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 5 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 6 Izabel Kovačić i Vanja Modrić Izabel Kovačić Izabel i Mateo Kovačić - 4 Izabel i Mateo Kovačić - 5 +16 Izabel i Mateo Kovačić - 6 Galerija

Izabel Kovačić i Vanja Modrić skupa su na tribinama pratile utakmicu Hrvatske i Belgije u Katru.

Supruge nogometaša Matea Kovačića i Luke Modrića, Izabel i Vanja, zajedno s ostatkom njihovih obitelji i prijateljima pratile su utakmicu između Hrvatske i Belgije. 

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 6 Omiljeni domaći par Evo kako su Izabel i Mateo izgledali prije 14 godina, ona je ispričala i kako su se upoznali: ''Odmah smo postali najbolji prijatelji!''

Izabel je snimljena u bijelim hlačama visokog struka, u koje je ugurala tamnoplavi dres, a oko struka je svezala traper jaknu. Ruke je držala u džepu, a lice joj je bilo zamišljeno. 

Vanja je nosila trenirku, ispod koje se nazirao dres s crveno-bijelim kockicama, a kosu je svezala u rep.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

Inače, Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant.

U listopadu 2020. godine dobili su sina Ivana, kojem je krsni kum bio Luka Modrić.

Par već godinama živi u Londonu, u kojem Mateo igra za nogometni klub Chelsea, a nedavno su pokazali djelić svojega luksuznog doma.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 4 +15 Joško Gvardiol - 5 Zanimljivosti Djevojke su poludjele za Gvardiolom, no trenutačno postoji samo jedna žena kojoj se poželio obratiti nakon utakmice!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 5 +3 Claudia Rivier Celebrity Bujna Slavonka raskošne grudi jedva je smjestila u navijačke trakice kojima ih je prekrila, a pozirala je u blagdanskoj atmosferi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene