Dobra fora!

Izabel Kovačić našalila se na račun svojih fotografija koje su ovih dana kružile medijima i dobro sve nasmijala!

Izabel i Mateo Kovačić - 5 Izabel i Mateo Kovačić - 5 Sanjin Strukić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabela Kovačić Izabel Kovačić Izabel i Mateo Kovačić - 4 Izabel i Mateo Kovačić - 5 Izabel i Mateo Kovačić - 6 Izabel i Mateo Kovačić - 7 Izabel i Mateo Kovačić - 8 Izabel i Mateo Kovačić - 1 Izabel i Mateo Kovačić - 2 Izabel i Mateo Kovačić - 3 +19 Izabel Kovačić Galerija

Izabel Kovačić na Instagramu je podijelila svoju fotografiju sa suprugom Mateom koja je ovih dana kružila medijima i našalila se na svoj račun.

Poduzetnica Izabel Kovačić svoje pratitelje nasmijala je fotografijom koja je nastala prije nekoliko dana dok je vozila supruga Matea na okupljanje reprezentacije. 

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 4 mali medenjak! Izabel Kovačić javila se sa skijanja, ali sin Ivan je ipak prava zvijezda ovog obiteljskog zimovanja!

Ispod fotografije koja je masovno kružila internetom napisala je tekst u kojem se našalila na vlastiti račun.

"Kad moraš iz aftera dofurat muža na posao", a uz to je dodala niz smajlića koji plaču od smijeha.

Ova objava postala je prava atrakcija na društvenim mrežama, a obožavateljima se toliko svidjela da je i oni dijele u svojim pričama na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant. U listopadu 2020. godine dobili su sina Ivana, kojem je krsni kum bio Luka Modrić.

Par već godinama živi u Londonu, u kojem Mateo igra za nogometni klub Chelsea, a nedavno su pokazali djelić svojega luksuznog doma.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez - 5 +20 Georgina Rodriguez Celebrity Ovakav dekolte na Georgini još nismo vidjeli, nikome nije jasno je li kriva haljina ili je nešto korigirala

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 7 Salma Hayek - 8 +23 Salma Hayek - 6 Celebrity Nevjerojatno raskošne obline Salme Hayek bilo je nemoguće izbjeći, istaknula ih je u vatrenoj crvenoj haljini

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene