ulovili ih fotografi

Matea Kovačića na Svjetsko prvenstvo ispratila lijepa supruga Izabel, a njezin izraz lica nakon rastanka sve govori!

Izabel i Mateo Kovačić - 7 Izabel i Mateo Kovačić - 7 Sanjin Strukić/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić - 1 Izabel i Mateo Kovačić - 2 Izabel i Mateo Kovačić - 5 Izabel i Mateo Kovačić - 6 Izabel i Mateo Kovačić - 4 Izabel i Mateo Kovačić - 3 Izabel i Mateo Kovačić - 8 Izabel Kovačić, Mateo Kovačić Izabel Kovačić - 4 Izabel Kovačić - 3 +11 Izabel Kovačić - 2 Galerija

Izabel Kovačić dovezla je supruga Matea na okupljanje naše nogometne reprezentacije uoči odlaska u Katar, a rastanak joj je teško pao.

Naša nogometna reprezentacija okupila se u Zagrebu uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo u Katar, a Matea Kovačića ispratila je supruga.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Izabel Kovačić automobilom je dovezla Matea na okupljanje, a nakon što su se oprostili, fotografi su je snimili s tužnim izrazom lica i čini se da joj je rastanak teško pao.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant. U listopadu 2020. godine dobili su sina Ivana, kojem je krsni kum bio Luka Modrić.

Par već godinama živi u Londonu, gdje Mateo igra za nogometni klub Chelsea, a nedavno su pokazali djelić svojega luksuznog doma.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Joško i Ana Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj - 1 Joško i Ana Čagalj +11 Ana Čagalj - 2 Celebrity Jole ostao u sjeni prezgodne supruge Ane, koja je u maloj crnoj haljini pokazala sve adute!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 4 Hana Huljić - 2 Hana Huljić - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 8 +25 Hana Huljić i Petar Grašo - 7 Celebrity Hana Huljić na Instagramu podijelila presretnu vijest, a svima je u oči upao jedan detalj koji je dosad skrivala

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene