Znate li u čemu je fora?

Izabel Kovačić pohvalila se fotografijom s proslave rođendana sina Ivana, poseban je naglasak stavila na jednu tortu: ''Ako ovo shvatiš, cool si!''

Izabel Kovačić Izabel Kovačić Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić- torta Izabel Kovačić - sin Ivan Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabela Kovačić Izabela Kovačić Izabel Kovačić, Lucija i Iva Mamić In Magazin: Izabel Kovačić - 1 +3 In Magazin: Izabel Kovačić - 2 Galerija

Izabel Kovačić na svom Instagram profilu u storijima je čestitala drugi rođendan svom malenom sinu Ivanu.

Supruga nogometaša Matea Kovačića, Izabel pokazala je pratiteljima kako izgleda torta za drugi rođendan njihovog sina Ivana. 

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Naime, pripremili su mu dvije torte. Prva torta je obična okrugla sa zelenim detaljima po sebi, dok je druga bijela u obliku srca te ima crvene ukrase srca po sebi. 

Izabel je u opisu slike dodala: "Ako ovo shvatiš, cool si". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

Riječ je zapravo o torti koju je Harry Potter dobio za svoj 11. rođendan od Hagrida čuvara ključeva i profesora Skrbi za magična stvorenja. 

Podsjetimo, Izabel i Mateo Kovačić u sretnom su braku od 2017. godine. Vjenčali su se u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant. U listopadu 2020. godine dobili su sina Ivana.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum +13 Heidi Klum, Leni Klum Celebrity Fotografije Heidi Klum i njene kćeri u seksi donjem rublju izazvale su podijeljene reakcije: ''Ovo nije primjereno!''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora +32 Rita Ora - 9 Celebrity Kao da je zafalilo materijala: Tijelo je omotala u najmanju moguću haljinu, a nije čak uspjela sve ni prekriti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene