Baš posebno!

Izabel Kovačić pokazala dio londonskog doma u kojem živi sa suprugom Mateom: ''Sofa je genijalna!'

Izabel Kovačić, Mateo Kovačić Izabel Kovačić, Mateo Kovačić Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Izabel i Matea Kovačića Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić Luka i Vanja Modrić i Mateo i Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić +4 Izabel Kovačić Galerija

Izabel Kovačić i njezin suprug nogometaš Mateo Kovačić već godinama žive u Londonu, a predivna Izabel pokazala je kako izgleda unutrašnjost njihova stana.

Izabel Kovačić već godinama sa svojim suprugom, nogometašem Mateom Kovačićem, živi u Londonu.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Hrvatsku adresu zamijenili su britanskom zbog Mateova posla, a Izabel je tu priliku iskoristila, pa tamo osnovala i svoju tvrtku, koja proizvodi robu od čistih prirodnih materijala.

Gledajući njezin Instagram, očito je da Izabel voli neutralne boje, a upravo je u neutralnom tonu mladi bračni par uredio i svoj dom na londonskoj adresi.

Izabel je fotografiju svojeg dnevnog boravka podijelila na Instagramu te u opis napisala: ''Dom''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

Velik kauč bež boje, svijetli zidovi, ogledalo s bijelim okvirom te luksuzni kamin i skup stol kradu pozornost na fotografiji, a atmosferu je malo ublažila i jednom biljkom pokraj kamina.

''Garnitura je sve'', ''Genijalno'', ''Trebala bi napraviti room tour'', pisali su joj oduševljeni pratitelji.

Izabel inače ne pokazuje privatnost svojeg doma, a pratitelji se posebno razvesele kad podijeli novu fotografiju svojeg sinčića Ivana.

Podsjetimo, Izabel i Mateo Kovačić u sretnom su braku od 2017. godine. Vjenčali su se u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant. U listopadu 2020. godine dobili su sina, kojem je krsni kum bio Luka Modrić.

Izabel slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a njezina bujna plava kosa i figura želja su mnogim ženama diljem svijeta.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić Miraj Grbić Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +1 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Omiljenog Čombu pogodila sudbina nesretnog mladića pa je odlučio progovoriti: "Ako pomogne barem jednoj osobi, svrha je postignuta"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Akustika Balkana u Supertalentu - 1 Akustika Balkana u Supertalentu - 3 Akustika Balkana i Maja Šuput u Supertalentu - 2 Akustika Balkana u Supertalentu - 7 +11 Akustika Balkana u Supertalentu - 6 Celebrity Maja javno izrazila simpatije prema jednom natjecatelju, evo što ju je osvojilo: ''Ti si baš moj tip!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene