Dama sa stilom

Supruga našeg nogometaša zbog nove je fotografije mnoge podsjetila ne nekad veliku svjetsku zvijezdu!

Izabel Kovačić Izabel Kovačić Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić In Magazin: Izabel Kovačić - 9 In Magazin: Izabel Kovačić - 8 In Magazin: Izabel Kovačić - 5 In Magazin: Izabel Kovačić - 6 In Magazin: Izabel Kovačić - 7 Luka i Vanja Modrić i Mateo i Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić Izabel Kovačić In Magazin: Izabel Kovačić - 1 +1 Izabela Kovačić Galerija

Izabel Kovačić pozirala je poput pjevačice Avril Lavigne i nadmašila ju svojim modnim odabriom u kojem je istaknula zavidnu figuru.

Supruga našeg nogometaša Matea Kovačića i poduzetnica, Izabel Kovačić oduševila je svoje pratitelje novom objavom na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 4 mali medenjak! Izabel Kovačić javila se sa skijanja, ali sin Ivan je ipak prava zvijezda ovog obiteljskog zimovanja!

Naime, ponovno je pokazala da je ikona mode pozirajući u kratkoj bijeloj majici s crnim natpisom koju je podignula poput topa te zebrastoj marami koju je svezala kao mini suknjicu. Cijelu kombinaciju upotpunila je šiltericom i zlatnim nakitom.

"Hey Siri: “Pusti Sk8er boy od Avril Lavigne", napisala je u opisu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

Njezini obožavatelji uputili su joj pregršt komplimenata: 

"Ajme", "Prekrasna", "Wow", "Božica", "Ljepotica", "Jedna od najljepših žena".

Inače, Izabel i Mateo Kovačić u sretnom braku su od 2017. godine. Vjenčali su se u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant, a u listopadu 2020. godine dobili su sina Ivana.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner - 7 Ana Rucner - 8 Ana Rucner i Danijel Majcen - 3 +19 Ana Rucner i klapa Sv. Mihovil - 2 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotku sa sinom Darianom koji s godinama sve više nalikuje na oca Vladu Kalembera

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan i Maja Bjelogrlić - 2 Dragan i Maja Bjelogrlić - 3 Lepa Brena, Maja i Dragan Bjelogrlić, Boba Živojinović Dragan i Maja Bjelogrlić - 1 +2 Dragan i Maja Bjelogrlić Celebrity Pogledajte kako izgleda žena Dragana Bjelogrlića, rijetko se pojavljuje, a zovu je srpskom Monicom Bellucci!  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene