Prekrasna!

Izabel Kovačić isticala se među gostima na vjenčanju Tina Jedvaja i Dine Dragije, zablistala je u crnoj toaleti!

Izabel Kovačić Izabel Kovačić Josip Regovic/PIXSELL 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić Izabel Kovačić Tia Mamić Tia Mamić Tia Mamić Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje +18 Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Galerija

Izabel Kovačić isticala se među gostima na vjenčanju Tina Jedvaja i Dine Dragije koje je u subotu održano u Varaždinu.

U Varaždinu je u subotu održano vjenčanje Tina Jedvaja i Dine Dragije, a među uzvanicima bili su i neki hrvatskoj javnosti poznati gosti.

Pogledaj i ovo Tin Jedvaj cura (Foto: Instagram) Lijepa i uspješna Kad si sretan, pohvali se djevojkom na Instagramu: Tin Jedvaj puca od ponosa zbog uspjeha svoje Dine!

Izabel Kovačić isticala se među njima u dugoj crnoj haljini koju je naprijed krasilo perje, a sve je uskladila s cipelama i torbicom svijetlije boje. Kosu je naprijed digla u rep, a ostatak je raspustila.

Osim nje, na vjenčanju su bili i Tia i Mario Mamić, pjevač Stefan Cvijović Cvija, dizajnerica Kristina Burja, te frizer Zvonimir Franić koji je bio zaslužan za Dininu frizuru.

Goste su zabavljali dečki iz benda Lexington, a posebno iznenađenje večeri bio je nastup Saše Matića.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +17 Indira Levak Celebrity Vrlo kratka Indirina haljina otkrila je i više nego što je pjevačica očekivala, za sve je kriv ovaj neobičan kroj!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +24 Lidija Bačić Celebrity Poslije pomutnje koju je stvorila u Sarajevu, Lidija Bačić u Vodicama je otišla još korak dalje i užarila atmosferu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene