Što će Nenad reći?

Maja javno izrazila simpatije prema jednom natjecatelju, evo što ju je osvojilo: ''Ti si baš moj tip!''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Akustika Balkana u Supertalentu - 1 Akustika Balkana u Supertalentu - 3 Akustika Balkana i Maja Šuput u Supertalentu - 2 Akustika Balkana u Supertalentu - 7 Akustika Balkana u Supertalentu - 6 Akustika Balkana u Supertalentu - 5 Akustika Balkana u Supertalentu - 4 Akustika Balkana u Supertalentu - 3 Akustika Balkana u Supertalentu - 2 Akustika Balkana u Supertalentu - 1 +5 Akustika Balkana u Supertalentu - 6 Galerija

Akustika Balkana zanimljiv je trio kojeg čine Blagovest Georgiev Kisyov, Dinko Likar i Juraj Šargač, a svoj su talent odlučili predstaviti u Supertalentu.

Blagovest Kisyov kao mali nije znao ni što je badminton. Pošto je tada bio, kako kaže, bucmast, prihvatio je prijedlog profesora tjelesnog da se upiše na badminton i dogodila se ljubav na prvi udarac. Bio je vrlo uspješan igrač u rodnoj Bugarskoj, a sada trenira najjače igrače u Hrvatskoj.

Nudili su mu trenersku karijeru u Danskoj, ali se ipak odlučio ostati ovdje jer u Danskoj je drugačiji mentalitet, a Blagovestu, kako je rekao, treba toplina. Na Supertalent je došao ispuniti dugogodišnju želju koja tinja u njemu otkako zna za sebe pa je predstavio i svoj glazbeni talent. 

"Ludilo, top, ti si baš moj tip! Točno ono što volim, nisi napadan, kul si, totalno ti je svejedno. Imaš super pjesme, imaš dva super tipa na gitari. Ja mrzim dosadno, a vi to svakako niste", zaključila je Maja Šuput.

"Dojmio me se ovaj nastup, ja sam vas od prve do zadnje sekunde s radošću slušala, i slušala bih vas ponovno", priznala je Martina Tomčić.

"Bili ste mi jako dobri", dodao je Davor Bilman.

"Ja stvarno volim glazbu, imate neku dobru vibru, odnesete nas negdje drugdje", poručio im je Fabijan Pavao Medvešek.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Natasha Korotkina u Supertalentu Natasha Korotkina u Supertalentu Natasha Korotkina u Supertalentu Natasha Korotkina i Maja Šuput +15 Natasha Korotkina i Maja Šuput Celebrity Vjerovali ili ne, Maji je ovakav uzdah izmamila jedna predivna žena, a i Martinin komentar sve je objasnio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Bloom Maja Šuput, Bloom Maja Šuput, Bloom Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput Celebrity Može li slađe? Šuput napravila sinu frizuru poput svoje, Bloom izgleda kao mamina mini kopija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene