Zanimljiva obitelj

Roditelji heroja utakmice Dominika Livakovića poznati su Zadrani, a u rodu je i s velikom jugoslavenskom nogometnom zvijezdom

Dominik Livaković s majkom i suprugom Dominik Livaković s majkom i suprugom Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik Livaković s majkom i suprugom Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 3 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 4 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 2 Zdravko Livaković Zdravko Livaković Zdravko Livaković +14 Manuela Skoblar i Helena Livaković Galerija

Dominik Livaković dolazi iz poznate zadarske obitelji, otac mu je aktivan u politici, a majka je u rodu s velikom zvijezdom jugoslavenskog nogometa, s kojom dijeli i prezime.

Golman hrvatske reprezentacije Dominik Livaković postao je heroj nacije nakon što je na utakmici Hrvatske i Japana obranio tri penala i tako osigurao prolaz Vatrenima u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Pogledaj i ovo Dominik i Helena Livaković - 1 Tradicionalno i vjersko Evo koje su ime Dominik Livaković i lijepa supruga dali sinčiću, iza njega se krije posebno značenje!

Na utakmici ga je s tribina vjerno bodrila supruga Helena Livaković, s kojom se vjenčao ovog lipnja u katedrali sv. Stošije u Zadru, nakon pet godina veze.

Dominik inače dolazi iz poznate zadarske obitelji. Otac Zdravko Livaković aktivan je u politici i bivši je državni tajnik Ministarstva prometa.

Dominikova majka Manuela Skoblar nosi poznato nogometno prezime i u rodu je s legendarnim napadačem jugoslavenske reprezentacije Josipom Skoblarom, koji je nakon igračke karijere ostvario uspjeh i kao trener Hajduka, a danas vodi popularnu obiteljsku konobu u Zadru.

Lijepa Manuela privukla je veliku pažnju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, kada je s današnjom snahom Helenom bodrila Vatrene s tribina. Također je ukrala pozornost i na sinovu vjenčanju, na kojem se pojavila u elegantnom izdanju te izgledom oduševila uzvanike i javnost.

Kako izgledaju roditelji Dominika Livakovića, pogledajte u galeriji.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić - 1 Izabel i Mateo Kovačić - 2 Izabel i Mateo Kovačić - 3 +18 Izabel Kovačić sa sinčićem Celebrity Mateo Kovačić proslavio pobjedu u najslađem mogućem društvu: "Ivan mi objašnjava da smo u četvrtfinalu"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 +26 Rita Ora - 5 Celebrity Pojavila se prekrivena samo prozirnom mrežom i bez jednog odjevnog predmeta, a sve se vidjelo i naprijed i s leđa

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene