morao je otići

Suprugu Blanke Vlašić teško pada razdvojenost od novorođenog sinčića: "Nedostaje mi Mondo, ali..."

Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben Van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht sa sinom Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 1 Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 2 Ruben Van Gucht Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić +14 Blanka Vlašić Galerija

Ruben Van Gucht na svojem profilu na Instagramu javio se iz Katra te je napisao da mu nedostaje sin Mondo kojeg je nedavno dobio s Blankom Vlašić.

Suprug Blanke Vlašić, Ruben Van Gucht, zbog posla se morao se odvojiti od nje i njihova novorođenog sina Monda.

Pogledaj i ovo Blanka Vlašić i Ruben van Gucht na okupu Blanka Vlašić nakon dugo vremena objavila fotografiju sa suprugom, no sinčić Mondo ukrao je svu pažnju!

Ruben, koji u Belgiji radi kao voditelj i sportski komentator, na svojem profilu na Instagramu javio se iz Katra gdje je otišao pratit Svjetsko prvenstvo u nogometu.

"Nedostaje mi Mondo, ali sam spreman za svoje treće Svjetsko prvenstvo", napisao je uz fotku te se pohvalio da je dosad bio na Svjetskim prvenstvima u Brazilu i Rusiji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ruben Van Gucht (@rvangucht)

Ruben i Blanka sina su dobili 8. studenog, točno na njezin 39. rođendan. Blanka je rodila carskim rezom u splitskom KBC-u, a presretni roditelji su nekoliko dana nakon poroda objavili prvu i zasad jedinu fotografiju sinčića.

"Rođen na mamin rođendan, najbolji poklon ikad!" napisali su uz fotku na kojoj Blanka drži sina u naručju, a Ruben ga ljubi u čelo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ruben Van Gucht (@rvangucht)

Podsjetimo, Blanka je u svibnju ove godine iznenadila javnost kada je na svojem profilu na Instagramu objavila da se udala, a vezu s Rubenom dotad je uspješno skrivala od javnosti. Uz fotografije s vjenčanja, objavili su i da zajedno čekaju dijete.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nicki Aycox - 4 Nicki Aycox - 6 Nicki Aycox - 1 Nicki Aycox - 5 +8 Nicki Aycox - 4 Celebrity Popularna glumica preminula nakon borbe s teškom bolešću, mislila je da ima koronu, a onda je uslijedila strašna dijagnoza

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Iris i Marko Livaja Iris Livaja Iris Livaja Marko i Iris Livaja +11 Marko Livaja i Iris Rajčić - 2 Celebrity Iris Livaja podijelila poseban trenutak sa suprugom Markom, pogledajte s kolikim joj se osmijehom javio iz Katra!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene