kakva ljepotica!

Pogledajte kako je Mia Kovačić izgledala prije 18 godina, a zbog njezinih starih fotografija zapitat ćete se samo jedno!

Mia Kovačić Mia Kovačić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić, 2005. godina Mia Kovačić - 1 Mia Kovačić - 2 Mia Kovačić - 3 Mia Kovačić - 4 Mia Kovačić - 5 Mia Kovačić - 6 Mia Kovačić - 7 Mia Kovačić - 8 Mia Kovačić - 9 +19 Mia Kovačić - 10 Galerija

Pojavile su se fotografije Mije Kovačić iz 2005. godine, kada je bila manekenka na jednoj modnoj reviji.

Voditeljica Mia Kovačić (40) na malim ekranima prisutna je već dugi niz godina i postala je jedno od omiljenih lica Nove TV.

Pogledaj i ovo In Magazin najdugovječnija lifestyle emisija Možete li vjerovati da je od ovih prizora prošlo već 15 godina? "U početku ne možeš ni sanjat da će to toliko dugo trajati!"

Televizijsku karijeru započela je još za vrijeme studija na Arhitektonskom fakultetu, koji je uspješno i završila, no odabrala je voditeljski posao.

Zbog svojeg vitkog stasa i lijepog lica od početka karijere bavila se i manekenstvom, a sada su se pojavile njezine fotografije s jedne modne revije iz 2005. godine.

Mia je tada imala samo 22 godine, no na fotografijama ju nije tako teško prepoznati jer i danas izgleda kao da je u dvadesetima, pa se nameće i pitanje - stari li ona uopće? 

Najveća razlika je u frizuri, no Mia je svoju prepoznatljivu dugu kosu tek nedavno odlučila drastično skratiti.

Kovačić posljednjih godina svakodnevno gledamo u IN magazinu, a vodila je i razne druge emisije i showove Nove TV, uključujući i "Ples sa zvijezdama", u kojem je ove sezone pokazala i svoje plesne vještine.

Mia se pridružila kolegi Frani Ridjanu i njegovoj mentorici Gabrijeli Pilić u petoj emisiji showa, u kojoj su zvijezde plesale sa svojim posebnim gostima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gabriela Pilić (@gabriela.pilic)

"Jako sam guštala i bilo mi je iznimno drago da sam sudjelovala. Dakle, potpuno neka druga uloga izvan neke svoje zone komfora i moram priznati da sam izuzetno zadovoljna nastupom i baš smo bili sretni, sve je odrađeno kako treba. Najteže u svemu tome bilo je ubaciti se u tu njihovu brzinu, od 0 do 200 na sat, jer oni ipak već mjesecima vježbaju", ispričala nam je nakon nastupa.

Zanimljivo je da tijekom svih ovih godina uspješno čuva svoju privatnost podalje od javnosti, a voljela bi da tako i ostane.

"Ja toliko taj privatni život držim za sebe jer je meni nekako najbitnije da sam ja dobro, da sam sretna i zadovoljna i to se onda vidi i na ekranu. Nikad nisam bila od otkrivanja detalja. Ne vidim poantu za to u našim medijima – svašta je u tom prostoru, ne mislim da i moji detalji trebaju biti", kazala nam je.

Kako je Mia izgledala prije 18 godina i koliko se s vremenom (nije) promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga, Jole Jelena Rozga, Domenica, Lorena Jelena Rozga, Tonči Huljić +25 Jelena Rozga, Pero Kozomara Celebrity Jelena Rozga ponosno pokazala obline, a u prvi plan gurnula je nikad raskošniji dekolte!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +26 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević istaknula je raskošni dekolte u topiću i u seksi outfitu pokazala zamamnu figuru, a uz fotku je nešto i otkrila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene