Opa!

Jelena Rozga ponosno pokazala obline, a u prvi plan gurnula je nikad raskošniji dekolte!

Jelena Rozga Jelena Rozga Josko Supic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga, Jole Jelena Rozga, Domenica, Lorena Jelena Rozga, Tonči Huljić Jelena Rozga, Pero Kozomara Jelena Rozga, Tonči Huljić Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga +19 Jelena Rozga Galerija

Jelena Rozga bila je magnet za poglede na predstavljanju programa Melodija Jadrana 2023.

Pjevačica Jelena Rozga ukrala je svu pažnju na predstavljanju programa Melodija Jadrana 2013. u Splitu, gdje se pojavila u seksi izdanju.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Za tu je prigodu odabrala usku crnu haljinu u kojoj je ponosno istaknula ženstvene obline, a u prvi plan je gurnula nikad raskošniji dekolte.

U tom izdanju uspjela je zasjeniti i svoje puno mlađe kolegice s kojima je spremno pozirala, a mora joj se priznati i da izgleda gotovo kao njihova vršnjakinja.

Na događanju se družila i s dugogodišnjim suradnikom i prijateljem Tončijem Huljićem, koji je došao u pratnji sina Ivana.

Inče, Rozga je protekli vikend održala spektakularan koncert u rasprodanoj beogradskoj Štark Areni, kojim je još jednom potvrdila da njezina popularnost seže i izvan granica Lijepe Naše.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +26 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević istaknula je raskošni dekolte u topiću i u seksi outfitu pokazala zamamnu figuru, a uz fotku je nešto i otkrila

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 5 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 2 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 4 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 +17 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 3 Celebrity Svoju 13 godina stariju suprugu držao je za ruku dok je izlazila iz mora, a nikome nije promaknuo ni neobičan badić koji je ona nosila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene