Godinama su meta kritika

Svoju 13 godina stariju suprugu držao je za ruku dok je izlazila iz mora, a nikome nije promaknuo ni neobičan badić koji je ona nosila

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 5 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 2 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 4 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 3 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 2 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 4 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 3 +11 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 Galerija

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness snimljeni su na plaži u New Yorku, a u kupanju ih nisu omele ni niske temperature.

Holivudski glumac Hugh Jackman i njegova supruga Deborra-Lee Furness snimljeni su kako uživaju na kupanju na Hampton Beachu u New Yorku, u čemu ih nisu omele ni niske temperature.

Pogledaj i ovo Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness a bili su sinonim za ljubav! Najnovija objava o razvodu koja je sve šokirala: Godinama su svoju ljubav zdušno branili, a sad su nakon 27 godina priopćili da se rastaju!

Bračni par se odvažio na kupanje, a glumac je kao i uvijek bio džentlmen prema svojoj 13 godina starijoj supruzi, držao ju je za ruku i pomagao joj da izađe iz mora. Dodatnu pažnju privukao je njezin kostim za kupanje dugih rukava u kojem se otputila na plažu, dok je on ponosno pokazao svoje isklesano tijelo.

54-godišnji Hugh inače je prije nekoliko dana sa svojim obožavateljima podijelio novost o svojem zdravstvenom stanju nakon što je strahovao od dijagnoze karcinoma kože. Otkrio je da je bio podvrgnut dvjema biopsijama nakon što je njegov liječnik primijetio promjene na koži koje bi potencijalno mogle biti karcinom bazalnih stanica, koji je inače najčešći oblik raka kože. No sada je sve izvijestio kako mu je laknulo nakon što je dobio negativne nalaze biopsije.

"Nalazi biopsije su mi se vratili. Negativni su!!! Hvala svima na ljubavi, osjećam je", poručio je Hugh u priči na svom profilu na Instagramu te zahvalio obožavateljima i medijima na širenju podizanja svijesti o karcinomu kože.

Podsjetio je obožavatelje da se zaštite od sunca i nose kremu za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom, bez obzira na godišnje doba.

"Molim vas, stavite kremu za sunčanje. Jednostavno nije vrijedno toga. Bez obzira na to koliko želite potamniti, vjerujte mi, vjerujte mi, vjerujte mi. Nanesite kremu za sunčanje. I dalje ćete se odlično provesti vani, u redu? Budite sigurni", poručio je Hugh, kojem je 2017. godine uklonjeno je šest kancerogenih tvorbi s lica.

"Znam da ste me već čuli kako govorim o svojim karcinomima bazalnih stanica. Nastavit ću govoriti o njima ako treba. Ako i jednu osobu podsjetim na to da stavi kremu za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom, onda sam sretan", dodao je.

Glumac je za ABC News 2015. godine izjavio da je svoje cijelo djetinjstvo proveo na otvorenom i da zaštitne kreme za sunčanje nisu bile prioritet u njegovoj obitelji.

"Mislim da ih moji tata i mama nikada nisu kupili ili nas natjerali da se mažemo. Ono čega se najviše sjećam bilo je pravilo da ne smiješ plivati ​​pola sata nakon jela. I to je sve", izjavio je tada u intervjuu.

Hugh i Deborra-Lee u braku su 27 godina i roditelji su 22-godišnjeg Oscara i 17-godišnje Ave. U njihov brak ispočetka nitko nije vjerovao jer je Deborra starija 13 godina, ali dokazali su da ljubav ne poznaje granice. Par se tijekom posljednjih godina uspješno nosi i s ružnim komentarima na Deborrin račun. Naime, kritiziraju je da izgleda neugledno i ne drži do izgleda uz svojeg muža koji je seks-simbol, no njih to baš i ne dira i ne osvrću se na zle jezike.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene