top-vijest u tabloidima

Nitko još ne vjeruje da se njih dvoje rastaju, a sad je u javnost procurio važan pakt koji su sklopili prije stupanja u brak

Hugh Jackman, Deborra Lee Furness Hugh Jackman, Deborra Lee Furness Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 Hugh Jackman - 3 Hugh Jackman - 1 Hugh Jackman - 5 Hugh Jackman - 6 Hugh Jackman - 4 Hugh Jackman - 2 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Hugh Jackman +22 Hugh Jackman s djecom - 7 Galerija

Glumac Hugh Jackman nakon vijesti da se razvodi od supruge Deborre-Lee Furness već je viđen bez prstena, a sada su se strani mediji prisjetili i pakta koji je par sklopio prije svoga braka.

Jedan od omiljenih holivudskih parova Hugh Jackman i njegova supruga Deborra-Lee Furness objavili su iznenađujuću vijest da sporazumno okončavaju svoj brak i šokirali tisuće svojih obožavatelja.

Iako je ova vijest odjeknula svijetom prije samo nekoliko dana, Hugh je na ulicama New Yorka već viđen bez prstena na odlasku u teretanu. Fotoreporteri su ga pokušali uhvatiti za izjavu, ali glumac je samo kratko prokomentirao: ''Mislim da nije u redu da o ovome govorim na ulici, trenutačno je teško vrijeme, cijenim vaš interes.''

Strani mediji sada su se prisjetili pakta koji je Hugh sklopio s uskoro bivšom suprugom još prije nego što su stupili u brak, a o tome su javno govorili.

''Od samog početka rekli smo da ćemo jedno drugo pitati - je li ovo dobro ili loše za naš brak? Ili, sada kada imamo djecu - je li ovo dobro ili loše za našu obitelj? Sklopili smo pakt da ćemo uvijek tako raditi'', rekao je Hugh u intervjuu za WHO magazin 2019. godine.

Ranije te godine Hugh je otkrio da je intimnost ključ sretnog braka.

Za časopis People tada je izjavio: ''Bez sumnje, to je najvažnija stvar. Ljudi govore o intimnosti i pretpostavljaju da to znači u spavaćoj sobi. Naravno da je to tako, ali intimnost je ustvari sposobnost da smo u stanju sve dijeliti zajedno - dobro, loše, strahove, uspjehe. Deb i ja smo to imali od početka. Uvijek smo bili potpuno svoji jedno s drugim.''

Vijest o njihovu razvodu mnoge je rastužila, a njima blizak izvor za Page Six otkrio je kako je to zapravo bilo očekivano i bilo je samo pitanje vremena kada će do njega i doći.

"To se dogodilo prije nekog vremena, prijatelji i obitelj su znali za to. Problemi među njima postoje već neko vrijeme, počeli su čak i prije nego što se Hugh vratio na Broadway u veljači 2022. godini glumeći u predstavi 'The Music Man'. Deb nije bila često na probama, a na nekima je čak drijemala", otkrio je izvor za Page Six i dodao kako u razvod nisu bile uključene treće osobe, već su Hugh i Deborra postali obični cimeri koji su samo zajedno živjeli te im je to presudilo.

54-godišnji Hugh i 67-godišnja Deborra zajedno imaju dvoje djece, 23-godišnjeg sina Oscara i 18-godišnju kćer Avu, a u braku su bili 27 godina. U njih ispočetka nitko nije vjerovao jer je Deborra starija 13 godina, ali s vremenom su dokazali da njihova ljubav ne poznaje takve granice.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Charles Pearce i Ella Dovrnik +25 Ella Dvornik i Charles Pearce Celebrity Uskoro bivši muž Elle Dvornik pohvalio se nečim što je dosad skrivao od javnosti: "S obzirom na sve..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 5 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 +26 Bianca Censori i Kanye West - 4 Celebrity Raskošne je grudi malo sakrila, ali je pokazala sve ostalo, neukusni prizori nikoga nisu ostavili ravnodušnim!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene