a bili su sinonim za ljubav!

Najnovija objava o razvodu koja je sve šokirala: Godinama su svoju ljubav zdušno branili, a sad su nakon 27 godina priopćili da se rastaju!

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 3 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 4 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 5 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 3 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 4 +14 Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) Galerija

Razvode se Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness, a tu su vijest i sami potvrdili te šokirali svjetsku javnost i obožavatelje.

Jedan od omiljenih holivudskih parova Hugh Jackman i njegova supruga Deborra-Lee Furness objavili su iznenađujuću vijest da sporazumno okončavaju svoj brak i šokirali tisuće svojih obožavatelja.

Tu su vijest potvrdili za magazin People i objasnili što je dovelo do takve posve neočekivane odluke.

"Blagoslovljeni smo što smo dijelili gotovo tri desetljeća zajedno kao muž i žena, u prekrasnom braku punom ljubavi. Naše se putovanje sada mijenja i odlučili smo se razdvojiti kako bismo nastavili s osobnim rastom. Naša je obitelj bila i uvijek će biti naš najveći prioritet. U ovo sljedeće poglavlje ulazimo sa zahvalnošću, ljubavlju i dobrotom. Jako cijenimo vaše razumijevanje u poštovanju naše privatnosti dok naša obitelj prolazi kroz ovu promjenu. Ovo je jedina izjava koju će bilo tko od nas dati", stoji u njihovu službenom priopćenju.

Hugh i Deborra zajedno imaju dvoje djece, 23-godišnjeg sina Oscara i 18-godišnju kćer Avu, a u braku su bili 27 godina. U njih ispočetka nitko nije vjerovao jer je Deborra starija 13 godina, ali s vremenom su dokazali da njihova ljubav ne poznaje takve granice.

Par se posljednjih godina uspješno nosio i s ružnim komentarima na Deborrin račun i kritikama da izgleda neugledno te da ne drži do izgleda uz svojeg muža koji je seks-simbol, no njih to baš i nije diralo te se nisu se osvrtali na zle jezike, pa je odluka o razvodu dodatno sve zapanjila.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 2 +26 Salma Hayek - 5 Celebrity Salma Hayek otkrila tajnu svoga nikad tanjeg struka, ali jedna joj se stvar stvarno ne da: "Za to treba disciplina..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Winnie Harlow Winnie Harlow Winnie Harlow Winnie Harlow +25 Winnie Harlow Celebrity Ponosno je ogolila tijelo zbog kojeg je nekoć bila izrugivana, a danas se njezinoj neobičnoj ljepoti divi cijeli svijet!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene