posebna i prekrasna!

Ponosno je ogolila tijelo zbog kojeg je nekoć bila izrugivana, a danas se njezinoj neobičnoj ljepoti divi cijeli svijet!

Winnie Harlow Winnie Harlow Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Winnie Harlow Winnie Harlow Winnie Harlow Winnie Harlow Winnie Harlow Winnie Harlow i Kyle Kuzma Winnie Harlow Winnie Harlow (Foto: Profimedia) Winnie Harlow (Foto: profimedia) Winnie Harlow (Foto: profimedia) +19 Winnie Harlow (Foto: Profimedia) Galerija

Winnie Harlow ukrala je sve poglede na British Vogue partyju u Londonu zbog minijaturne haljine koja je otkrila njezinu neobičnu kožu, ali i besprijekornu figuru.

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice, 29-godišnja Winnie Harlow, pobrinula se da je svi primijete na British Vogue partyju koji je u Londonu okupio najveća imena iz modnog svijeta.

Winnie je za ovu prigodu odabrala minijaturnu čupavu haljinicu koja je s prednje strane imala golemi otvor, a otkrila je i cijela njezina leđa.

Zbog svoje besprijekorne figure, ali i neobične kože, Winne je svojim dolaskom na događaj sve ostale bacila u drugi plan, kako i obično biva gdje god se pojavi zadnjih godina.

Rođena kao Chantelle Brown-Young, Winnie djetinjstvu nije mogla ni sanjati da će postati supermodel.

Kada je imala samo četiri godine, dijagnosticiran joj je vitiligo, stanje koje uzrokuje depigmentaciju na dijelovima kože. Drugačije rečeno, koža gubi melanin, pigment koji određuje boju kože, kose i očiju, što među ostalim uzrokuje pojavu bijelih mrlja nepravilnog oblika na koži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow)

Zbog svoga stanja Winnie su često zlostavljali vršnjaci, zbog čega je nekoliko puta mijenjala školu, a priznala je i kako si je zbog maltretiranja jednom čak pokušala oduzeti život. Iskustvo iz djetinjstva potaknulo ju je da se angažira u borbi protiv vršnjačkog nasilja.

Danas Winnie zrači samopouzdanjem gdje god se pojavi, manekenske ponude pljušte joj sa svih strana, nosi revije najpoznatijih dizajnera, krasi naslovnice modnih časopisa, a može se pohvaliti i titulom anđelice Victoria's Secreta.

Ruže joj cvjetaju i na ljubavnom planu i manekenka je od 2020. godine u sretnoj vezi s košarkašem Kyleom Kuzmom.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina +20 Lejla Filipović i Tarik Filipović Nekad i sad Tarik i Lejla Filipović kakve ne pamtimo: Prije estetskog zahvata i u neobičnim izdanjima omiljeni par nećete baš lako prepoznati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Bloom Tatarinov Maja Šuput i Bloom Danica Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Presladak trenutak sa sinčićem Bloomom zasjenila je fotografija prekrasne mame Maje Šuput: ''Jedna i jedina!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene