Fotke iz 2011.

Tarik i Lejla Filipović kakve ne pamtimo: Prije estetskog zahvata i u neobičnim izdanjima omiljeni par nećete baš lako prepoznati!

Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Goran Stanzl/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Lejla Filipović i Tarik Filipović Tarik i Lejla Filipović - 2 Tarik i Lejla Filipović Tarik i Lejla Filipović sa sinovima Tarik i Lejla Filipović - 3 Tarik i Lejla Filipović - 2 +14 Lejla Filipović i Tarik Filipović - 4 Galerija

Tarik i Lejla Filipović 2011. godine zajedno su snimili jednu reklamu, a za nju su pozirali u neobičnim izdanjima.

Tarik i Lejla Filipović jedan su od omiljenih domaćih parova i u sretnom su braku već 16 godina.

Sada su isplivale njihove fotografije iz 2011. godine kada su zajedno snimili reklamu za jedan kozmetički brend, a ovakve ih zasigurno ne pamtite.

Tada su zagrljeni pozirali na bijesnom motoru, a Lejlu zbog natapirane kose i jake šminke na fotografijama nije baš lako prepoznati. I Tarik je tada izgledao dosta drukčije nego danas, a u međuvremenu se podvrgnuo estetskom zahvatu uklanjanja podbratka, o kojem je i javno progovorio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

Tarik i Lejla vjenčali su se na Staru godinu 2007. godine, a dva mjeseca kasnije dobili su sina Armana. Lejla iz prvog braka s Dadom Majolijem ima i sina Dinu, kojeg Tarik odgaja kao vlastito dijete.

Inače, Lejla je 1998. godine okrunjena titulom Miss Hrvatske, a tadašnji vlasnik licencije izbora pokušao joj je oduzeti krunu tijekom televizijskog prijenosa uživo zbog njezine vjeroispovijesti. Pet dana nakon izbora, zbog navodnih nepravilnosti tijekom glasanja, Lejli je titula zaista bila oduzeta, a misicom je proglašena Ivana Petković. Lejli je kruna na kraju ipak vraćena i predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru u San Cityju.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 3 Charles Pearce Charles Pearce - 4 +24 Charles Pearce Celebrity Charles Pearce iznenadio priznanjem o odnosu s Ellom Dvornik, uskoro bivšom suprugom: "Konačno imam malo vremena za sebe..."

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić s roditeljima Luka Nižetić s roditeljima Tamara Nižetić Luka Nižetić - 1 +24 Luka Nižetić - 2 Celebrity Luka Nižetić pozirao u najnježnijem zagrljaju, inače nema običaj objavljivati ovakve fotografije: "Baš vas je lijepo vidjeti!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene