pa preslatki su!

Lejla Filipović objavila je zaljubljenu fotografiju sa svojim Tarikom, ali poglede je privuklo nešto baš upečatljivo: ''Gdje se može kupiti?''

Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović i sin Dino Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 4 +19 Lejla Filipović - 1 Galerija

Tarik i Lejla Filipović u novoj objavi pozirali su zagrljeno, a njihovi pogledi otkrili su kako se vole baš kao i prvog dana.

Voditelj Tarik Filipović i njegova prekrasna supruga Lejla pozirali su u elegantnom izdanju, a čini se kako su uživali na nekom druženju na otvorenom.

Pozirali su zagrljeno i nasmiješeno, a sve je privukla Lejlina zanimljiva haljina na bretele. Naime, duga haljina preplavljena šarenim detaljima toliko je zaintrigirala pratiteljice da su u komentaru ispitivale samo gdje se može kupiti.

Niski rep, sunčane naočale, bijela torbica i sandale jednostavno nisu uspjeli zasjeniti ovako dobru haljinu.

Tarik je na sebi imao kratke bijele hlačice, tamno plavu majicu i bijele tenisice, a na glavi je također nosio sunčane naočale.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Podsjetimo,  2007. godine Lejla se udala za glumca Tarika Filipovića i uzela njegove prezime. Par je i danas u sretnom braku i zajedno su dobili sina Armana, dok Lejla s bivšim suprugom Dadom Majolijem ima još i sina Dina, kojeg je Tarik prihvatio kao svojeg.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević - 3 +27 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 Celebrity Lana jurčević javila se iz bolnice, evo kako se nosi s težim životnim periodom: ''Kad ti život da limune, napravi limunadu!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Nove paparazzo fotografije Ivane Knoll s plaže otkrile su pravu istinu, evo koliko se ono što su oni snimili razlikuje od njezinih objava na Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene