stvarnost daleko od instagrama

Nove paparazzo fotografije Ivane Knoll s plaže otkrile su pravu istinu, evo koliko se ono što su oni snimili razlikuje od njezinih objava na Instagramu!

Ivana Knoll Ivana Knoll Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll +19 Ivana Knoll - 2 Galerija

Nove paparazzo fotografije Ivane Knoll najbolji su dokaz da ne trebate vjerovati svemu što vidite na Instagramu!

Ivana Knoll stekla je svjetsku popularnost zbog svojih oskudnih navijačkih izdanja na utakmicama hrvatske nogometne reprezentacije.

Tako naša najpoznatija navijačica ne može proći neopaženo ni u Španjolskoj, gdje trenutno ljetuje s društvom.

Tamo su je na plaži snimili paparazzi, a njihove fotografije znatno se razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu.

Ivana je na plaži u Marbelli paradirala u minijaturom bikiniju s tangama, u kojem je otkrila sitne nesavršenosti na tijelu koje inače vješto briše u fotošopu.

S plaže je i sama objavila snimku na Instagramu, a da stvarnost s ovim prizorima baš i nema puno veze, uvjerite se u našoj galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Ivanu često prozivaju za pretjerano uređivanje svojih fotografija i snimki, no svejedno je na Instagramu vjerno prati čak 3,2 milijuna ljudi.
Većinu tih pratitelja stekla je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, kada su njezine fotografije s tribina obilazile svijet.

Posljednjih nekoliko mjeseci baza joj je Miami, a tamo se druži i sa svjetskim zvijezdama, poput glumca Leonarda DiCaprija, repera Drakea, košarkaša Shaquillea O'Neala i drugih.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori +25 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Potpuno golih grudi izašla je u šetnju, a još je bizarnije ono što je nosila u rukama, je li moguće da je na sve tjera slavni suprug?

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj Ivanković Domagoj Ivanković Domagoj Ivanković - 1 Domagoj Ivanković - 2 +15 Domagoj Ivanković - 1 Celebrity Nećete vjerovati čime se sve bavi omiljeni Josip iz Kumova i koje sve talente ima, a ni tu nije kraj iznenađenjima: "Je l' znate vi tko je meni tata?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene