Lana, samo hrabro!

Lana jurčević javila se iz bolnice, evo kako se nosi s težim životnim periodom: ''Kad ti život da limune, napravi limunadu!''

Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 1 Screenshot 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 4 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 1 Lana Jurčević - 6 +21 Lana Jurčević - 5 Galerija

Lana Jurčević javila se iz bolničkog kreveta i našalila na svoj račun, a uz zvuk na TikToku otkrila je kako provodi vrijeme u bolnici s još jednom ženom trudnicom.

Pjevačica Lana Jurčević javila se na društvenoj mreži TikTok iz bolničkog kreveta.

Kako se trenutno osjeća nije otkrivala, ali našalila se na svoj račun što ljetne dane provodi u bolnici uz zanimljiv zvuk.

Naime, Lana se snimila na krevetu obučena u spavaćicu i s povezom na glavi bez trunke šminke, a u pozadini se čulo: ''Jedna od mojih jahti je tijekom cijelog ljeta tu parkirana, ali trenutno nije tu, tako da mogu se samo šetati pored ovih ostalih jahti''. Usput je snimila bolničku sobu i krevet pokraj svog koji je bio prazan, a dijelio ih je stolić na kojem su bili lijekovi i sokovi. Opisom je otkrila i što radi dok provodi vrijeme u bolnici.

''Dok čekam cimericu da se vrati da igramo UNO ''na palubi'', napisala je i dodala emotikon srca.

Također, dodala je i jednu pozitivnu izreku kao malo ohrabrenje sebi i svima ostalima koji se trenutno ne osjećaju dobro u svojoj situaciji.

''Kad ti život da limune, napravi limunadu! Ponekad i kad je teško, nađi stvari koje te vesele ili oraspolože, koliko god banalne bile… A možeš i čitati, raditi na sebi, vjerovati u dobre stvari… Svašta. Ti biraš!''.

@lalana

😅😅😅 Kad ti zivot da limune, napravi limunadu 🍋 Ponekad i kad ti je tesko, nadji stvari koje te vesele ili oraspoloze, koliko god banalne bile.. a mozes i citati, raditi na sebi, vjerovati u DOBRE STVARI.. svasta, TI BIRAS :)

♬ original sound - razvedenamajka

Inače, Lana je prije nekoliko dana objavila kako se nalazi u bolnici zbog komplikacija koje su je zatekle u trudnoći.

Na svojem profilu na Instagramu objavila je potresne snimke iz bolnice uz koje je napisala: "Sve za našeg bebija", a u opisu je ispričala i kroz što je sve prošla.

Podsjetimo, Lana je vijest o trudnoći podijelila na svojem Instagramu krajem srpnja, a objavila je video u kojem plače od sreće. S partnerom i ocem djeteta Filipom Kratofilom u vezi je od 2017. godine, a dugo ga je uspjela skrivati od javnosti. Filip se ne voli medijski eksponirati pa se tako o njemu može naći vrlo malo informacija, ali one najvažnije ipak su dostupne.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Nove paparazzo fotografije Ivane Knoll s plaže otkrile su pravu istinu, evo koliko se ono što su oni snimili razlikuje od njezinih objava na Instagramu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori +25 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Potpuno golih grudi izašla je u šetnju, a još je bizarnije ono što je nosila u rukama, je li moguće da je na sve tjera slavni suprug?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene