''čuvaj se!''

Lana Jurčević zabrinula obožavatelje posljednjom objavom, stižu joj riječi podrške i utjehe: "Izdrži, bit će sve u redu!''

Lana Jurčević Lana Jurčević Tomislav Miletic/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević i Filip Kratofil - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 4 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 1 Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 +21 Lana Jurčević - 2 Galerija

Lana Jurčević otkazala je sve koncerte u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji, i to zbog zdravstvenih problema, kako je objasnila na društvenim mrežama.

Pjevačica Lana Jurčević nedavno je na svom profilu na Instagramu objavila vijest da čeka svoje prvo dijete, a njezini obožavatelji to su dočekali s velikim veseljem, no sada je novom objavom izazvala i malu zabrinutost.

"Zbog zdravstvenih razloga nažalost se otkazuju zakazani koncerti na području Hrvatske, Slovenije i Austrije. Hvala puno organizatorima i publici na razumijevanju. Družimo se drugom prilikom i veselimo se tim danima opet!" stoji u priopćenju objavljenom na njezinu profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

"Draga Lana, izdržite, sve će biti u redu", "Čuvaj se i odmori, bit će sve u redu", "Čuvaj se, Lana", "Najvažnije je da ste ti i beba dobro! Tko voli, hoće, želi i treba tvoje pjesme, naći će način da dođe do njih! Nisu naravno koncerti sve na ovome svijetu, iako srcu i duši dragi, ali ima mnogo prečih stvari u životu! Zato, čuvaj sebe i to malo blago koje imaš, tu sebi najdražu moguću publikicu", "Nadam se da je sve u redu, draga Lana, da ste ti i beba dobro", "Odmori se", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

S partnerom Filipom s kojim čeka dijete Lana je u vezi od 2017. godine, a svog je dečka pjevačica dugo uspjela skrivati od javnosti. Filip se ne voli medijski eksponirati pa se tako o njemu može naći vrlo malo informacija, ali one najvažnije ipak su dostupne.

Filip je inače specijalist digitalnog marketinga, a kao što piše na njegovu zaključanom profilu na Instagramu, on je i direktor Lanine tvrtke La piel.

Zanimljivo je da je Filip brat blizanac, njegov drugi brat zove se Antonio, a on također ljubi jednu našu pjevačicu, Jelenu Žnidarić Zsa Zsu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 3 Nikol Bulat - 4 +23 Nikol Bulat - 5 Nekad i sad Ovako je prije 13 godina izgledala naša pjevačica koju nema šanse da danas prepoznate, a i napustila je Hrvatsku te postala majka!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 1 +25 Jennifer Lopez - 4 Celebrity Jennifer Lopez novom fotografijom u badiću pokazala da njoj godine stvarno ne mogu ništa: "Mogu ti se samo diviti"

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene